massehck.


När jag är trött så blir jag fan i mig expert på att slösa pengar. Gick för att köpa tentamatsäck tills imorgon och hade planer på att köpa en banan och en flaska mineralvatten. Utöver detta kom jag ifrån affären med två paket Dextrosol, två Marabou-rullar, två Coca Cola Zero och en påse gifflar. Häften av detta är uppätet. Utom Dextrosolen. Den har väl en laxerande effekt, om jag inte minns fel? Håller därför igen lite med druvsockret. För min egen skull. Och köksstolens.

Förmiddagen har i alla fall gått på 93 jävla spänn. Pengar som hade kunnat lagts på bättre saker än kemikalier och tillsatser. Utom bananen då. Det är bara en jävligt fet frukt.
anna

haha sådär brukar jag också göra. men man måste ju ha proviant när man ska skirva en tenta, och självklart dagen innan när man ska orka med det sista plugget!

Lena

haha, jag kan aldrig gå in i en matbutik utan att handla för mindre än 200 kr.. även om jag så bara hade tänkt köpa en liter mjölk.. ;Poch öjj, det var en jävla grön banan, du!

anna

självklart har jag rätt! jadu jag försöker få bukt på mitt knullruffs men det blir nog hatten idag också :P bussen går vid två typ.

Natalie

HÄÄÄII PAPPIISS!!!!Du är i parantes för att jag gillar din blogg! Därför ;) Hur som helst, hej! Jag är precis likadan... slösar alltid mer än jag borde. Men oftast blir det saker som... "åhh den här kryddan verkar bra" (och jag bor ändå hemma fortfarande) eller typ godis "men bara liiiite" och godis inträffar oftast på tisdagar... sötisdagar :)Nu ska jag fortsätta med tentaplugget! LYCKA TILL PÅ TENTAN!!!Puss puss häääiii

anna

är det så? ja men dåså! då är jag ju grymt het idag ju ;)

anna

haha jasså? i vilken blogg då? hannas? :)

anna

haha nej inte illa pelle ;)ah okej! de heta bakisslitna bilderna hehe

anna

haha ja jag hari nget liv ;) men nu ska jag få i mig lite mat innan jag måste sticka.

Ella

Jag var beroende av dextrosol i sjuan! Åt..typ femtio stycken om dan. DET VAR SÅ JÄVLA GOTT. Min mage blev typ immun mot dem, så det var inte laxerande :)

anna

nu har jag redan slängt i mig mat, herregud vad snabb jag är :P sitter och tittar på säsongsavslutningen av lost (säsong 1). fy fan vad spännande det är när de ska spränga the hatch!

anna

usch tala inte om det. gråter lika mtk varje gång jag ser boone dö. fan den snyggaste som var med ju! och så ska han gå och dö. men ja för att svar apå din fråga: ja han dog för tre avsnitt sen.

anna

hon dör en bit inpå andra säsongen, när hon ana-lucia kommit med ju. ja men gör det, 199 kronor kostar de ju bara nu, skitbilligt!

Natta

mmm choklad ;D

Nicole

Hejsan ^^

Ville bara berätta att jag har en designblogg där det pågår designauktioner. Billiga priser och välgjorda designer, om jag får säga det själv haha ;) Ibland har jag även utlottningar :)

Kika gärna in om du är sugen på en ny design...http://xoxonicole.blogg.se/category/design-auktion.html

Lena

Pelle, jag fattar inte. Har du & Anna diskuterat mina bröst? Det är fint, jag gillar att folk pratar om dem. Och vadå maila adressen ovan? Ska jag maila den till Gud eller vad snackar du om? Vilken adress, postadress? va?

Lena

vadå pyttsan? jag förstår ingenting, PELLE! vad faaaan vill du?du får 5 tummar upp av 5 möjliga för din bröstdiskussion med anna (trots att jag inte tror på att den ägt rum, men jag gillar att folk pratar om mina bröst)

Lil lina

en fråga; köper du cola zero i hopp om att man blir som i reklamen, eller för att det är ''lite nyttigare än vanliga colan'' ;)

Lena

jag är inte rädd för din familj, Pelle! Du vet att min familj är mycket coolare än din!

Lena

Just det, det är bara att inse att jag klår dig med hästlängder, Pelle! Ingen mening att mucka tillbaka med mig!Men hallå, du har fortfarande inte svarat på en enda av mina frågor, vad var det för adress du snackade om?

Emma

Men druvsocker är ju såå gott, lätt värt!

Anonym

najjs blogg! :)

Alina

alltså jag fattar inte hur du kan ta så najsiga bilder, är det kameran som är bra eller använder du photoshop ? :)

anna

nej ana-lucia var en av dem som överlevde frånd en bakre halvan av planet. men sen blir hon ju crazy och skjuter shannon. minns inte riktigt hur det går till dock hehe

anna

ja jag räknar ju med att du håller mig sällskap heeeela resan ;)

anna

det finns uttag på bussen!! :Dhm...ingen som helst aning!

anna

haha nja inte riktigt min typ av musik ;)nu är jag i borås. om du bryr dig.

Lena

jahaaa, nu fattar jag!måste jag maila? Nä, jag skriver här, jag orkar inte gå in på mailen. Latlena i farten.Lena Möller

Lillnilsfolk Ö Skymnäs

68495 Höje

Lena

Annars kunde du ju kolla på kuvertet jag skickade bilden i, höh. Där är ju adressen! ;) Du har ju till och med bild på det. Även om det är till mitt jobb, men det är skitsamma.

Lena

Javisst, det finns mycket jag är bra på. Men jag tänker tamejfan aldrig läsa Harry Potter, hur mycket du än tjatar!

Lena

Läsa i smy? Haha, vafandåför? Jag läser bara chiclit i smyg! Senast var en bok som hette "Pappas flickor". Jag älskar såna böcker, men det betyder inte att jag kan över huvud taget överväga att läsa Harry Potter, varken i smyg eller osmyg! SÅ DET SÅ!Och Pelle, mycket kan jag göra för din skull, men inte ens det!

Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på sex stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Endast 150 kronor! För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/april/saljes-8.html#commentOm du vill ha en design helt enligt dina instruktioner kan du också beställa en alldeles egen! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag!

anna

aldrig fattat grejen med spotifyradion, bättre att lyssna på det man gillar ju :)Lena

aaaargh på dig själv du!Pelle, är det inte dags för dagens utlovade tredje blogg snaaaart? (jag har ju bara 55 olästa inlägg på bloglovin)

Lena

Justja, det är ju onsdag! GRYMT

anna

får också en massa spam. idioter.men pelle, om det bara är skitmusik så skulle jag hellre lyssna på en sönderspelad playlist med bra musik. men det rä ju bara jag :)

Lena

jobbar? ehm, njaa.. det kan jag väl inte påstå. själv då? du är väl minst lika snabb, borde inte du plugga?

anna

jadu jag befinner mig någonstans utanför borås. jag är kass på geografi ;Ptittar lite på säsongavslutningen av heroes.

Sandra

Åh nu blev jag sugen på banan :P

Lena

jaa, och jag jobbar lite då & då! ;)

anna

den allra senaste, säsong 3. avsnittet kom ut igår :)

linda

Hej! Snubbla på denna sidan och MÅSTE bara meddela dig om den!:Phttp://www.themockdock.com/"Mock" som i "mocking" som i mobba.^^ Snubben hackar på allt och alla, SKITKUL!xD

Anonym

Men hallå, mineralvatten? Vad lever du i för värld egentligen? Skaffa en sodastreamer eller något om nu bubblat vatten är så gott! ^^

Sandra

Klackspark vet jag inte, men folk dör ju .. det är det som är grejen :O XD

Peter

Vill du köpa min bloggdesign pelle? 100 kr!Det kostar ungefär lika mycket som din "nyttiga" matsäck.fan om det inte vore så att jag vore i usa så skulle jag nästan kunnat säga att du svullar mer än mig ju!

Kalle

fy fasen det är bra saker. förutom sockerkicken, mitt hjärta hade säkert rusat i höjden av det där, men sista veckan har jag älskat bananer. och choklad kan man väl inte ogilla? jag va för vek när jag skrev tentor, en Mer på sin höjd blev det. tycker man prassalr o snaskar så när alla andra runt om är tysta haha, men det är väl bara jag som tuggar som en gris kanske ;)