g'day mate.


Promoe gästar "Vakna med The Voice". Han är fåordig, dryg och har ett vidrigt hår. Inget fel med dreadlocks i sig, men inte när de liknar stora köttkorvar. Han ser ut lite som killen med en korv på huvudet och som går runt halsen i "Star Wars". Sen så tycker jag att "Svennebanan" är en... ja, det är inte mitt glas öl, så att säga. Köp skivan om ni vill. Släpps idag.

Lite onödig fakta från mitt håll.

Jag vaknade klockan fem i morse. Planen var att gå upp vid sju. Allt för att kunna somna tidigt ikväll och vara pigg till tentan imorgon. Så jag har varit vaken i i tre timmar redan. Trött som fan. Är rädd att jag komma sova för länge om jag lägger mig igen.

Dagen; läsa föreläsninganteckningar, bläddrar igenom boken snabbt igen och dricka sju liter kaffe. Vad gör ni idag?
Emma says style, love & rock and roll.

Jag ska prova att jobba idag efter några dars sjukskrivning... Så jag ska nog också häva i mig sisådär sju liter kaffe jag med!Dreads är coolt men inte sådär tjocka, uäh..

Lilla Fröken

Promoe var ju grym förut. Men hans nya stil i Svennebanan-låten gillar jag inte alls. :(

Anonym

that's what jesus looks like?

Erica,

Haha tappert att gå upp så tidigt :P. Men det låter som en bra plan ^^. Idag ska jag ha en såndär imponerande lång rörlig bild lektion fram tills sju ikväll ^^

stefan

Jag ska snart iväg på opponering. Lycka till med pluggandet.

anna

kan hålla med om det äckliga håret men du han är ju skitbra! vissa låtar iaf. älskar the building. grym låt :)

Lena

åh, kaffe! jag tror jag har kaffeabstinens trots att jag precis druckit en stor kopp. åh, jag skulle behöva pimpla kaffe en hel dag för att ta igen allt jag missade i helgen! (och jag som försöker påstå att jag inte alls är beroende)ehm, nä promoe är nog inget för mig heller. lycka till med vakenheten och tentapluggandet.

anna

nej jag kan inte mitt cardigans ;) men det är ju tur att du gör det!

Amanda

Med mig är det verkligen inte så värst, håller tummarna för att det här illamåendet ger sig snart. Annars kommer jag inte så mkt vettigt gjort om dagarna :) Med karln och magen är det bra, var på ultraljud i måndags så nu vet vi säkert att det lilla livet mår bra. Känns skönt!Hur är allt m dig? Lycka till m tentan i morgon!

Åsa

Ja, hans hår är riktigt fult!

Pixie

sv;

Varit ute i solen är nästan det enda jag gjort nu =)

Fast solen sviker visst idag :/Promoe e trist fast jag gillade nån låt som kom för en himla massa år sedan men den har jag glömt :P

johannanannaan

idag är jag i skolan hela långa dagen (8-17)!

Sussi

Jag förstår mig inte alls på hur man kan leva med ett sånt där hår. Det måste vara jobbigt, att t.ex. sova bekvämt med dom där klumparna.

Hoppas att du klarar av att hålla dig vaken tills det passar att sova!

Anonym

älskar verkligen dreads..har funderat många ggr om jag skulle våga, men de ska va riktigt tunna inte som han, bläää, he

Sage

Vadå dryg? Snarare lite tillbakadragen, är väl bara så han är som person.. du är jobbig och ytlig :)

linnea

jag älskar promoe!!

Nathalie

jag får mardrömmar och sura uppstötningar av hans dreadlocks!