anställ mig.


Fin vinkel.

Jag har tänkt på en sak. Egentligen har jag tänkt på många saker, minst tre. Men just idag har jag tänkt på min blogg och vad den ger för bild av mig. Ni som läser den ofta och vet att jag skämtar, det är inte er jag syftar på. Men låt oss leka med tanken att jag går på en arbetsintervju. Den som intervjuar mig, en person som har helt slut på humorlagret, bestämmer sig för att googla "Pelle Nilsson". Upp kommer min blogg.

Här finns "hela" jag. Mitt namn, det finns en fulrolig bild och... en jävla massa katter. Och fötter. Och svordomar. Dessutom en hel del prat om alkohol.

Känns lovande det här, haha! [fixa pseudonym - check]

Till eventuella framtida arbetsgivare: anställ mig, jag är rakt igenom reko! Faktiskt.
stefan

Men förhoppnings så förstår den ironiska tonen i din blogg. Annars är det kanske ingen plats man bör jobba på heller?

johanna

Om du skrollar ned lite på min blogg hittar du originalet med musikvideo. Riktigt fin låt, kul att du gillade den med!Haha precis så känner jag! Personalen tror väl att hela ligan av mindreåriga hänger utanför spänt med veckopengen i handen haha. ;)Ingen fara, blanda hur du vill. :)

Lisa

men man förstår ju när du skämtar och är ironiskt. din blogg är lovely ju! :) Den är rolig och det är det som gör att jag läser den :D

carina

...och fattar inte arbetsgivaren det så kanske man inte vill jobba där?? Roligt o va på en humorbefriad arbetsplats? =)

wingers

men pelle, vem gav dig inspiration till det här inlägget? :P

made of awesome

jag ser din blogg som en positiv merit i CVn...why not;) näe men förhoppningsvis är arbetsgivaren en skön typ som förstår sig på dagens Internet ungdomar/människor.

Gun

Jag tycker ändå man får intrcket av att du är en himla bra person. Men det finns väl alltid humorbefriade människor förstås..

N I L M A

Hahaha! Hoppas arbetsgivaren har humor då ;)sv: förstår inte heller det där egentligen..

Emma

Hahaha...jag tror nog även den "suraste" arbetsgivaren hade gillat dig ;-) Du är så otroligt lik en underbar "gammal" klasskamrat till mig som jag tyvärr tappat kontakten med. Han var lika rolig, skämtsam och charmig som du. Hade du inte hetat Pelle hade jag börjat fundera på om ni var syskon eller ngt ;-) Hoppas du får en skön kväll! Kram

Rebecca

Vikarierar/praktiserar på en skola i Upplands Väsby :)

LINA

Nej, klart man "måste" inte ha något att brinna för som journalist, men då är faran att man hamnar på någon liten lokalpost och skriver "13.38 katt fast i trädet"-notiser. Men hey, det är någon som ska skriva dem också!

ROXANNE

haha, ja tänk om du får jobb på en sushiresturang du skulle ju få arbeta med dina fötter ;) eller om du fick jobb på ica skulle de vara rädda för sina matlådor om du vart där och pillat med tån :p

Miss Dramaqueen

Om det nu (har svårt att tro det) skulle vara problem och du hamnar hos den torraste idioten i världen, starta en egen tidning då=)

Isabel

Hade jag haft ett företag så hade jag lätt anställt dig, du är en person man kommer ihåg och jag tror att det är sådant som uppskattas mycket idag. Bland mycket annat förstås.Och tack för gratulationerna, det känns underbart. Omtumlande och fortfarande chockad men lycklig :)

anna

herregud vilken söt bild! skicka hit katten!hahaha jag tror dina framtida arbetsgivare kommer älska ditt blogghoreri också ;) jag tror dte kommer sluta med att de hittar alla länkningar till mig och så tänekr det "nä hon verkar vara en mycket mer seriös person, vi tar henne istället"

emma

ja sjukt mycket vuxenpoäng faktiskt. det känns väl... sådär. jag gillar dina kittycats!

therese

Don´t worry. Jag anställer dig, men som vad får jag ta och fundera lite på..

Tess

Läste i dagens Aftonbladet om en kvinna vars försäkringsbolag slutade betala ut sjukersättning till, p.g.a. att hon såg glad ut på de bilder hon lade upp på Facebook. Väldigt komiskt (och samtidigt tragiskt). Det är självklart man väljer ut särskilda bilder till communities och bloggar. Inte väljer man väl så ofta att lägga ut nåt på en själv när man mår dåligt eller liknande...:-D

Emma says style, love & rock and roll.

Haha, ja och fattar de inte att du är lite tjuvrolig och kan bjuda på dig själv så är det ju deras förlust!!!

Lilla Fröken

Äsch vad pratar du om...du hade blivit en perfekt kandidat för arbetsgivare, som anställd på ett katthem...fotmassör...bartender... ;)

DENIZE

haha! död tant, mina vänner ogillar mina 'loppis'-möbler som jag anser ha ett antiktvärde såklart. och hey, jag är fattigstudent. därav namnet, enligt dom såklart. tror du lätt hade fått jobb via bloggen. :)

mr. addspirit

har du blivit dumpad pelle?

Veronica

Haha aa, ibland önskar man att kommande arbetsgivare inte kommer hitta ens blogg ;D Joo många kakor blev det, men jag och bakning är inte särskilt vanligt i vanliga fall, så man får väl se hur det smakar, haha.

Lollo

SV: Jo det är lite knivigt att få lägenhet i Örebro, har köat i ett år och kommer i värsta fall få vänta två år till enligt Öbo. :(

anna

[väntar ivrigt på katten]

Jessica-tre killar och en tjej

Tack för besöket!

Jag tror att det faktiskt är en merit för dig att bli googlad, trots katter, svordomar och flumkort. Detvisar ju att du är en cool kille som dessutom bjuder på dig själv och att folk GILLAR dig, kolla kommentarerna liksom, inte Kissie-stuk på dem direkt, hehe.

Nåja, jag återkommer igen och igen till dig, för JAG gillar dig i alla fall, med eller utan humor så är det nog svårt att låta bli ;o)

Jessica

mr. addspirit

Det är kört för din del pelle, ingen fru, inget jobb. Det enda du kommer ha i framtiden är en massa katter. Dina fötter kommer de ha käkat upp.

Isabel

Det var inget vi planerade, om vi säger så. Längtan efter barn fanns dock där, bara rätt tillfälle saknades. Men vi känner ändå att vi är redo för innerst inne vill vi ju bilda familj :)

Eva

Jaaaaaa, det är sa sant som det är sagt. >Precis sa tänker jag,. mellan alla infon om tuttförstoringar, läppar o pannor o vetef..n allt som fylls upp med collagen (eller hur det stavas..) Att de använder sitt kändisskap pa detta vis, gör att, de stiger flera pinnhál pa min aktning.

Eva

Om det är en intelligent människa, och det far vi förutsätta att han/hon är, sa märker han/hon ganska snabbt, att du är ung man med en hel del förstand, och.... (illa för din image, jag vet..fniss....) du har själ och djup. Men visst är det värt en tanke...storebror ser dig....

Anonym

haha, jag tror inte din blogg skulle avskröcka några framtida arbetsgivare, tvärtom. :))Det finns ingen officiell dödsförklaring men enligt vissa källor är det självmord. Varför är fortfarande oklart. Men kollar man in hennes blogg så är den ibland väldigt mörk, riktigt sorgligt i alla fall.

dahlgrenskan

sv: tack så mkt, det känns bra ^^

MrsEmma

Hahaha! jo du, jag dog av skratt när jag läste den. Där är det verkligen någon som har tänkt till. Undra just hur många som haft denna som bibel under huvudkudden :oP

Pjoltas

Vi här i Afghanistan behöver en ny president och vi gillar din blogg.

Kom in vid kl 7 så kan vi tjittjatta lite.

Ett + är om du har haft eller är vaccinerad mot Röda Hund.

MvH/ Jihad Jonsson

Caroline

Haha, du är rolig du :) Men man fattar ju ironin :) Fattar man inte det måste man vara ganska trög :) Du behöver nog inte oroa dig :)

johanna

Har faktiskt också tänkt på det där att man inte får lämna ut sig helt och hållet i bloggen hur som helst. Jag ändrade ju mitt bloggande ganska mycket efter att jag fick mitt jobb jag haft nu i två år. För det är många kolleger och ansvariga etc som läser dagligen så jag får tänka lite på språket och innehållet extra mycket, annars vet man ju aldrig hur det går. Skulle dö om jag var tvungen att konfrontera någon på jobbet över en massa helg bilder o pinsamheter jag delat med mig över nätet etc. Jag som framstår som en riktig ängel på min arbetsplats haha! ;)

emma

jag tror tyvärr inte att hon läser min blogg ;)

anna

ey yo du svek mig! du skulle ju underhålla mig inatt! och då menar jag inte på det där creepy dirty sättet.

Juriststudenten

Haha! Eller hur. Jag menar, det kunde ju ha varit, jag drog en ren gissning bara =) Foki foki.. :D

pubes

det har jag också funderat på! jag läser ju till lärare, tänk om nån skulle googla mig. "pubes", massa snusk och morbida skämt. jag kommer nog aldrig få jobb!

sanna

haha man tackar, det kändes lite i hjärtat faktiskt. Nej de gör ju tyvärr inte det, sedan är min "jobb"dator fucked up så resultaten blir så olika, de ser ajs ut på den här datorn vilket gör mig så arg att jag vill kastrera någon.

Nina Josefin L

Jag tror dina framtida arbetsgivare kommer tycka du en kul och givande kille for foretaget:)

Eva Linder

Jag tror absolut inte du behöver vara orolig. Man kan se glimten i ögat mellan raderna. Jag skulle helt klart anställa dig;-)Emma

Tack =) NÄSTAN alla är färdiga faktiskt...jag brukar springa ut dagen innan i panik så det känns jätteskönt =) Haha ja kanske...du får ta en snack med mor din ;-)Hoppas du får en toppen dag! Kram

Sara

Sv; Hah, ýes.

Hon stannade och åt på MAX ;)

Marcus Å

Nu har du lite planering för framtiden. Vad tycker du? :)

- Therese -

Ett modernt i-landsproblem detdär. hehe. Hade vi inte haft internet hade man aldrig behövt tänka så.och jag ser att du har 200 prenumeranter nu också. trevligt :)

A

Det är just därför jag inte är säker på om jag ska blogga helt öppet...inte för en eventuell framtida anställning direkt, men jag vill ju behålla det här jobbet (tills jag kommer på vad jag vill bli).

Är man lite hemlig så kan man ju skriva utan att tänka så mycket innan.En vis man (Arne Anka) sa en gång: "Att tänka innan man talar är som att torka sig innan man skiter."

stefan

Grattis till 200 prenumeranter!!!

N I L M A

sv: hehe , ja precis! smaken är visserligen som baken men tror knappast du tycker att glöggen är pest o pina ;)

Elin

äh, vem vill jobba för en arbetsledare utan humor? ;)

KATARINA GLADUN

haha, ja det har jag faktiskt, i lördags :) har du sett den?jag antar att du inte har det :) haha

Ella

Ooooooooooooch det är juuuuust därför inte du, eller någon annan, vet vad jag heter i efternamn. :)

Smart va?!Grattis till 200 prenumeranter, förresten.

korven

HAHAH men jag då! Min arbetsmoral är hög och jag har bara fått goda omdömen och arbetsintyg från mina fd arbetsgivare, men min blogg handlar om hur jag har sex, blir nerslagen och super.... Fuck!!!

Sara - Welcome to Saradise

haha usch ja :p

Johanna - www.johannajagendal.se

Haha, jag kan förstå din tanke med det hela... Men hos en sån totalt humorbefriad arbetsgivare kanske det inte är lönt att söka jobb hos, haha? Det kan nog kanske vara lite svårt att se detta till en början, men om personen i fråga har humor eller inte lär du nog märka rätt fort, hehe...

Cath

Herrejävlar, det där med att arbetsgivare kan kolla bloggen har jag INTE tänkt på... (kolla bilderna i min blogg, så förstår du vad jag menar). Jag har bara tänkt på att få möjligheten att uttrycka mig i skrift... Hittar fel person min blogg (som jag tycker är rolig, eeh?) hamnar jag väl i tvångströja.

Kram till dig!

(för jag gillar roliga personer och länkar gärna till din blogg om det är ok?)

Monika

glöm inte alla hästsvordommar också! :D