våldgästning.


Har rast nu. Som den självutnämnda nörd jag är, så har jag med mig datorn och bloggar. Jävligt lamt kanske, men jobbar man till tolv så får man fan lite abstinens. Eller "cravings" som det kallas i bloggvärlden. För övrigt det äckligast ordet i internetlexikonet. På delad förstaplats med "oversize" och "mys".

Korten ovan är från Way Out West i somras. Trött-VM. Jävla bra helg! Snart är vi på det igen dessutom, den nittonde december så drar jag, Lena och Stefan ned till Göteborg. Vi våldgästar Anna med vår närvaro och ska inte göra annat om dagarna än att dricka bärs och vända hennes lägenhet ut-och-in.

Har vi tur får vi henne vräkt också, men låt oss inte hoppas på för mycket.
Lotta

coool blogg :)

Emmeli

Hej :) allt bra?

Johanna

haha stackars anna!! :) det är aldrig någon som våldgästar mig snyft

Emma

sv. haha ja!!! :D

The Lyrics Of My Life

Nu har jag öppnat bloggen igen, med förändringar och lite nytt!

* Ett kontaktformulär exakt under dom två bilder till höger. " Kontakta mig "

* En Drop-down meny i menyn som är gjord för länkarna. Vill du ha din länk där så är det bara att säga till :)

* En bildlänk så man kan länka mig med en bild istället för att bara skriva namnet. Men bilden har inte kommit upp än.http://thelyricsofmylife.blogg.se

alex

Men härligt dååå! ;-D

kiki

jag pallar inte med ordet "chill" och "bloggosfär".. haha

kiki

*orden.. plural ffs.

Sara

Sv; Oh, tack så hemskt mycket!

Erica

Svar: Mår lite bättre nu!Varför är mys ett äckligt ord då? :p

Sofia

Sv: Så sant, så sant!

carolina

haha, åh vilket mysigt inlägg! själv ha rjag fredagsmys med oversize-pojkväns tröja och cravings efter choklad!

heebs

Ni bör vara en jävligt kul 4-manna!

SSU-helgen var riktigt bra, när chocken över att vara äldst i min grupp gick över så fick lyssna och lära :D Intresserad? ( jag har varit SSU:aree i dryg 10 dagar men låter redan som en ap-dålig värvare! :P Men seriöst, intresserad? ;) :P

Susanna

Oj oj vilka minnen det dyker upp här hos mig nu, såna goa helger har jag oxå haft...men nu för tiden är det ingen som orkar hänga med mig...:)

miss x Jung

bläurg, jag ska jobba imorrn o på söndag. Vad gör man inte... ;)ÅÅH, way out west, take me back!!! :P

Mia

mys är ett skumt ord, ungefär som julbock.

Becka fotograf

sv: joo jag har varit lite trött de här senaste dagarna, värken kommer och går liksom! Nu har jag inte ont alls så blir nog fotbollsträning med damlaget imorgon!:) Känns härligt!

Lucy

Okej, restaurang låter ju inte helt fel :) så du är typ teh master of cooking då eller?

Madde

åh jag vill vara med vinkvinkviftvift

Så kan du ju fixa dom där ölen du lovat också blinkblinkblinkblink ;)

stefan

Det kommer att bli guld!

ps. du slutar jobbet nu. ds

beciell - Din nya favoritbloggerska ;D

DIn utmanare i kattfototävlingen här.Jag är ingen rättstavare och jag skriver själv inte alltid helt korrekt i min blogg, jag korrläser liksom inte.MEN jag tycker det är lite synd att du har ett stort grammatikfel i din presentation, för det är ju något av det första man som ny besökare läser då man hittar till din blogg..Utdrag;Men eftersom det är skitsvårt och komma in på det stället, så lär jag väl inte komma längre än till arbetslöshetsträsket. Hurra!Korrekt formulering blir;Men eftersom det är skitsvårt ATT komma in på det stället, så lär jag väl inte komma längre än till arbetslöshetsträsket. Hurra!

Mandy - Trashy Bitch

passa..BÄCK är bra! :P heheh va händer då pelle plutt??

Maajjah

haha , aldrig hört odet förut :O

Cecilia

sv: Du förstår, när jag var liten, fanns det en typ av kamera där man använde sig att film istället för minneskort. Sorry, kunde inte låta bli :PBasically så är det en helt vanlig analog kamera med film som ger charmiga effekter. Det jag främst är ute efter är den gamla känslan och det faktum att man måste ge fotot en extra tanke innan man trycker på knappen.Men det finns ju ganska många olika typer av toykameror t.ex http://shop.lomography.com/cameras/best-sellers/actionsampler-flashSjälv funderar jag på denna, http://shop.lomography.com/cameras/best-sellers/diana-f-cameraLedsen för det långa inlägget.. Trevlig helg! :)

Emma says style, love & rock and roll.

Men alltså?! När ska ni ta ert pick & pack och våldgästa norrland egentligen????Och visst suger det fetröv att jobba så länge en fredag?! Jag kom just hem. urs..

Tobias

Den var inte anonym. Frågan kom från en viss Pelle. Hmm... ;)

Ira

Inte alls inprickat på mig? Tack för den du ^^

anna

hahaha du får du mig vräkt så är det slut med oss. so over! då har du crossed the line. the line is a dot to you!men ja det ska bli skitkul ;)

Erica

Svar: Nejnej. Jag spelar in från tv:n, sen om jag av nån anledning missar så laddar jag ner (gratis och lagligt) från www.days.nu. :)

Emilia

du låg som nummer 13.. det var inte dåligt & vad förvånad jag blev. eller egentligen borde det inte förvåna mig alls.. hm..

Eva

Ja, det är sa sant. Vägen till vuxenlivet är lang och knögglig.....hrmm....kostar dörrar och mkt annat, men det ska väl ga bra till slut.

Snygga bilder....hihihihi Och alla de där orden... i dataalderns era finns massor med ord som jag inte förstar...

Michan

Rolig blogg =) Bara inte kommit på vad de kan vara som stod i bokhyllan, hahaha =)

Izze

Oj, det var nån dag sen, men att vi var två år för gamla var för att de på vårdcentralerna bara vaccinerar upp till 13 år. Så ett ställe i hela Luleå får folk från 14 och uppåt vaccinera sig på (och stå i kö i över 2 h) medan 13- har en vårdcentral i varje stadsdel där de kan vaccinera sig. Bra upplägg, huh?

Högsta hönset

Hahaha! Kan man göra annat än att älskar dig ?

Viktoriae.blogg.se - En blogg om självkänsla, tankar och tips!

Du verkar något galen ;)

Michelle

måste bara säga att du har

riktigt härlig blogg :)

Sassy

Den här gången måste du ta en öl med mig med! Nåt annat vore skandal!Jag tror alltid att Varberg ligger skitlångt borta, men det tog faktiskt bara 40 min med tåg.