har du analyserat ditt passfoto?


Jag har börjat med nästa tegelsten till psykologikursen, det är boken ovan på bild jag talar om. Visst likar den något som man får hemskickat av Jehovas vittnen?

"Med oss är alla lyckliga, vi tillåter till och med pedofili och berättar inte för någon".

Ganska intressant bok. Jävligt flummig, så som det lätt blir med psykologi. Bland annat går en övning (ja, det är övningar i den) ut på att analysera sitt pass- och/eller körkortsfoto. Ser du arg ut speglar det ditt verkliga jag. Tror jag. Jag förstod inte så bra. Sen skulle man testa och le åt främlingar och se vilka som ler tillbaka (enligt boken så skulle alla göra det).

Själv håller jag mig nog bara till läsandet. Men hey, om någon känner för att ha en psykologisk övning att blogga om, så säg till! En övning löd; "Fota dig naken och publicera det på nätet". Den ger jag till Gun. Ska bli kul att se resultatet, haha.
Agnes Cecilia

SV: Jo, jag gjorde ju det först från början. Längst fram. Sen stod jag längst bort. Allra längst bort.

anna

haha härlig övning. och ja boken ser riktit läskig ut ju. liksom frikyrklig och otäck, huga.ja men jag är väl alltid het? ;)

stefan

Vem har inte en bild på sig själv naken på internet liXoM baH!?

angelica.

Ja min dag har varit helt okej så här långe.

Din dag då?Hmm, om jag ser ut som en hamster på mitt pass foto då?

dax att göra om det eller är jag en hamster?

Agnes Cecilia

SV: Ja, jo, jag har försökt tänka så. Men kan inte påstå att det gör mig gladare.

Natalia

åh le mot alla !! det ska jag fan göra!

Mattias Abulu

Jag gråter på mitt pass, does that make me a sad person? :P närå, jag vet inte hur jag ska tolka det där med passfoto... jag överlåter det till dig som pluggar kursen ;)

Sussi

Är det inte som så att man ska se sträng och elak ut på passbilder och liknande? Man får ju inte le iaf...Tack Pelle, det går alltid att räkna med dig! :)

Rosita

Hahahaha, psykologi är ju helt awesomeee!

Linda

Jag undrar om Vanessa Anne Hudgens använde samma bok till någon av sina psykologikurser...?!Sv: jaaa, har läst det jag också. Det värsta är ju att de inte spelar i Finland, och inte verkar planera att göra det på ett tag ännu heller.

- Therese -

Jag undrar jag om alla skulle le om man log mot dem... Jag skulle nog göra det om någon log mot mig, men man vet ju hur små dryga fjortisungar fungerar. Där är jag tveksam till om "alla" verkligen är alla.

Maja

haha what?! stog det verkligen så? :p haha

Maria

Hahaha ja jo den liknar allt något från Jehovas vittne :)Boråsbloggarna

http://www.borasbloggarna.se

Ella

Kan inte du komma och göra mitt Psykologi A-prov imorgon, Skuttiplutti?! Snäääällah?! Det skulle vara aslätt för dig. Jag betalar! Mycket!Sv: "Vi är båda ganska unga"? Lol. Oh, gröna ängar och vilda blomster, liksom? Du har läst för mycket. Men ok då. Jag ska ge mig fan på att uträtta stordåd när jag blir äldre!

anna

krunegård och vardagslyx går ju i hand i hand, pf!

Nathalie

hahah ja d va ju en jävla udda övning att fota sig naken :P vafan skulle den vara bra för lixom? :Pjag dansar lyrical(modernt) och disco :D

nathalie

åh, sånt roliggt inlägg, behövs på denna pissiga kväll! (den där leende övningen hade vi i läxa i e vår kommunikationskurs:P)

Karolin

Tack Pelle:). Men jag måste nog försonas med tiden och du har du funderat ut något bra inlägg än:)??? Hope you have:)... XO

Mariam

Intressant teori. Jag tror jag håller hur jag ser på mitt passfoto för mig själv. Börjar jag kommer det sluta med att jag överanalyserar mig själv, hehe.

Stephie

hahaha vad gick den övningen ut på? Den att lägga ut en nakenbild? ;D man kanske skulle testa det ^_^

& det gör ingenting att du upprepar dig, så länge du gillar mina bilder & talar om det för mig så blir jag glad :DHoppas du haft en bra dag pelle!

Ella

OKEJ!Ewww. Det är jävligt nasty det också...

Tobias

Ja jag menar det ;) och du hade också kunnat varit nominerad!

Tobias

Ja vi får kämpa, för nästa år ska vi vara nominerade ;)

Maria

Den såg verkligen lite jehovas vittnesaktig ut:PSvar: Ja, snö.. Du vet sånt där vitt som gör att vi får vinter? ;)

anne

Analysera passkortet.... Ptja, då ser jag väl ut som att this world is the craziest of places and I´m enjoying it!Vet inte varför det blev på engelska. Låter kanske bättre så? Behövs analys av det tro?

Gabriella

snygg blogg :)

Ma

svar: hon påstod att jag förlöjligade henne!! Men jag tycker hyllade henne...konstigtEy! Blir man inte lite knäpp i skallen när man läser psykologi? Att man tänker på hur man tänker och varför man tänker det? Varför andra tänker på ett sätt, när du tänker på ditt sätt, och hur man tänkte för, och hur det gjort att du tänker som du gör nu? Oj vad mycket knas jag skrev! hahaha xD Men du kanske kan förstå vad jag menar ändå jaow!! :D

Dylan

Jag har i princip varit äggallergiker sedan jag var drygt 4-5 år. Varken kunna äta eller ens röra ägg sedan dess. Eftersom jag inte gjort det så har det varit svårt att veta huruvida jag faktiskt tål ägg eller inte och jag har inte direkt vågat prova att äta ett heller. Men däremot provat att äta sockerkaka och raggmunk senast här om dagen utan att känna av någonting. Så förhoppningsvis har det gått över litegrann med allergin i alla fall. Vågar dock inte hoppas alltför mycket. :P

frida

Jag hånglade henne åt dig när hon krypit ur graven. Förstår att det är sådant du gillar. :)

Sanna

haha, ja jag antar att jag inte är så grasiös alla gånger jag blir jagad haha...P.O.K. Sanna

dahlgrenskan

haha, jag hoppas verkligen inte att det stämmer angående passfotot, jag ser nämligen ut som om jag har tagit en överdos av speed... ^^

Viola

dude! skulle ju vara kul om du analyserade ditt passfoto;P

elin

hahaha bra tips den gav

NAISY- Anna i landet Upp och Ner

haha på allvar?? var det en övning?

"Steg ett: Ge dig själv psykologiska men och se till att du aldrig kan få ett seriöst jobb igen"

milla

Sv: Uniform funkar alltid =) Vad gör du för analys av det?

Lina

något som är jävligt kul att prova är typ att ställa sig på ett torg och kolla upp i himlen och sen kolla hur många som hänger på...

Spännande värre ;)dock ler faktiskt det flesta tillbaka om man ler mot dem. Ja, jag har provat :P

Caroline

Tror inte jag vill analysera mitt gamla ID-kort som är 6-7 år gammalt :/ :DHar du inga fler roliga övningar? :P :D Le mot okända ska jag nog inte ge mig på :)

pubes

jag ler och ser jättesnäll ut på mitt passkort:)

Marshmallow

Åh jag vill ha en psykologisk övning att blogga om :DBtw, så ser jag mordisk ut på mitt pass, betyder det att jag är galen? :O

miss x Jung

låter flummigt det där, måste passa dig utmärkt ju! ;) haha

Leonor

Yeah creepy bok... Du vet väl att man inte ska ta emot allt vad de ger en på gatan? ;) Undrar precis som nån annan kommentator vad den där nakenövningen hade för syfte egentligen?? Låter mest puckat..Sv: Ja, jag minns faktiskt massor från när jag var liten. Mitt minne startade när jag var 5 innan dess har jag bara enstaka minnen. Så jag har väl en minneshistorik på ca 20 år. Fast jag är inte så sjuukt gammal som det verkar;)

Gun

Hahahaha!!! Tack för den övningen du..eller vad jag ska säga, haha. Kan tänka mig att du tycker det ska bli intressant!!

Kina

Kom in via Gun som nyss länkat hit. Va det länge sen den boken kom ut? Tänkte på det där med passfotot. När jag fixade nytt pass 2007 tar man ju numera bilderna direkt i inlämningsluckan hos polisen. Jag ställde snyggt upp mig och la på ett käckt leende. LE INTE blev ordern från kvinnan på andra sidan disken. Man får alltså inte le länge utan ska ha stängt mun och slappna av= le inte. Däremot stämmer det faktiskt att ler du mot andra får du (oftast) ett leende tillbaka. Trevlig kväll!

femman

Ja, helt klart påminner bokens framsida om Jehovas!Spännande utmaning:-D

Ms Sunshine

Jag har också läst en del positiv psykologi som ingått i vissa av kurserna i programmet jag läser. Positiv psykologi är vansinnigt kul och intressant! Tror jag ska åta mig att läsa en hel kurs inom ämnet fram över. Du får ge mig en ressession av kursen sen när du betat dig genom den :)

Surmorsan

hahaha stackars Gun. ;)