TV:n som skulle in i en Golf.


Drog in till samhället tidigare idag för att fixa med tågbiljetter inför helgen. På vägen hem så får jag se något som jag inte trodde skedde i verkliga livet. Någon här som tänkt på hur de gör i tecknad film när något inte får plats? De brukar trycka på utav bara fan och plötsligt så intar materian lämplig storlek. Jag fick bevittna detta idag. The fail edition.

Så jag åker på vägen genom stan. Plötsligt dyker Humle och Dumle upp framför mig, kånkandes på en svinstor TV-apparat. Då talar vi stor som i gigantisk, som något som Xbox-spelare äger. En tredje person står vid en liten Golf och talar till de två och jag förstår att de ska försöka få in TV:n i fordonet. Mitt ögonmått är kanske inte på topp alla gånger, men jag såg direkt att det där inte skulle gå. Trafiken stoppas upp och jag anar panik i deras ögon. Det var då tryckandet började, som jag nämnde ovan. Och låt oss vara realister, i verkliga livet så funkar en sådan kamp på sin höjd med textilier eller tuggummi. Inte med en TV från jätteland i hårdplast.

Hur det gick vet jag inte, efter ett par minuters kämpande så fick de lov att flytta sig från vägen och släppa fram oss bilister. Men kul var det!

VINNARE AV GÅRDAGENS LUCKA BLEV JOSEFINE!
GRATTIS MATE!
Madde

Jag såg en gång på IKEA parkeringen en snubbe som skulle ha in en korgstolsgrupp i en liten Polo eller annan liten skitbil, det gick sådär.

Marie

Kanske bilsätet kunde sjunka in en aning. :D

- Therese -

HAHA, fy fasen vad roligt det måste sett ut. perfekt dolda kameran-material, typ.

Cecilia tipsar

haha låter som jag och min kompis jessica. vi har tryckt in alla möjliga konstiga och stora saker i alla möjliga små bilar genom åren. allt går!

lol

haahaa du skulle ha filmat o skickat in det till Failblog...lr nåt;p

milkywaycitizen

men jag gillar din illustration! no offense:):)

Lisa

hahaha kul och vad kul för henne att vinna så mkt bra grejer! :)

Karolina

Påminner mig lite om när familjen åkte till IKEA och det slutade med att mamma med barn fick åka kommunalt hem medan pappa nästan fick plats bakom ratten och en söt liten krukväxt stack upp ur takfönstret.

Priceless