fäääääääst.


Här har ni undertecknad i full maskeradutstyrsel! Fast rosetten (paketpubishår) på golvet är bara för er, så känn er mer än gärna jävligt speciella.

Imorgon har jag planer på att endast dega och hänga på nätet. Då blir det förhoppningsvis mer bloggande av. Om jag nu inte ligger och spyr i en granbuske hela dagen lång. Tiden får utvisa hur det blir.

Jag säger som alla småbarnsbloggare: vi ses i dimman!
Publicerat i: Fest och fylla

en smygtitt.


Nu ska jag köra en Tobbe på er, för först imorgon kommer ni få se den ocensurerade bilden på mig iförd min paketdräkt. Det är ju snart dags för fylleslag här hemma, vet ni!

Så det här var bara en smygtitt. Ett smakprov. En sneak peak. Ett sätt att få er att återvända.

Helt ärligt så är det syrran på bilden. Jag pallade inte att svida på mig skiten också.

Men imorgon kommer bild på mig, lovar och sväron!
Publicerat i: Fest och fylla

en anledning att undvika media markt.


Handla inte på Media Markt i Marieberg, det är bara puckat!

Okej, så jag vet att ni inte gillar när jag gnäller. Och jag vet att många av er tycker att Media Markt är helig mark. Hoppa då över det här inlägget och vänta på ett hederligt "roligt" inlägg.

Följande har hänt: jag köpte en dator för nästan sjutusen spänn, åkte till jobbet, kom hem, packade upp apparaten, vek upp skärmen och såg en "död pixel" i skärmen. Jag skämtar inte, det var det absolut första jag såg när jag slog på min helt nya dator. Och ja, jag är medveten om att detta inte påverkar datorns prestanda på något sätt. Men likt förbannat så är det surt att upptäcka en liten skavank det absolut första man gör.

Så jag drar in till Media Markt med min dator igen, förklarar läget med min döda pixel och säger även att jag tyckte mig skymta "felande pixlar" när jag kollade på film. Jag får det förklarat för mig att datorn antingen 1) kommer bytas ut mot en annan eller 2) lämnas in på lagning, men att de först av allt skulle undersöka saken själva. Jag tyckte det lät skitbra, även om det suger att behöva skicka in en dator som man bokstavligen nyss köpt.

Lite senare så ringde mannen från servicedisken:
Han: "Acer säger i sin garanti att inget kan göras om det är ett visst antal döda pixlar på deras produkter".
Jag: "Okej, men jag har faktiskt inte ens haft datorn i ett dygn. Något måste man väl kunna göra?".
Han: "Nä, inte så länge det inte är ett visst antal döda pixlar. Inga undantag!".

Så det fanns inget över till fantasin, inget annat sätt att lösa saken. Och som den mindre vetande jag är på området, så antog jag bara att jag fick ta tillbaka min "trasiga" dator och leva med den där döda pixeln. Sen att personalen på stället var så jävla långt ifrån serviceinriktade man kunde bli, gjorde mig inte direkt sugen att diskutera saken vidare.

Och så idag bad jag morsan och syrran att plocka med sig datorn på hemvägen, då de skulle in till stan. De undrade varför jag redan lämnat in skiten och jag förklarade läget. Det lät konstigt i deras öron och de sa att de också skulle höra efter med personalen. Och återigen kom svaret att inget kunde göras. Mannen bakom disken var tydligen precis lika ointresserad av att göra sina kunder nöjda och precis lika lite serviceinriktad som de jag stött på under mitt besök.

"Media Markt kan inte stå för alla fel som finns på våra varor". Intressant.

"Bytesrätt gäller bara på oöppnade varor, inte på varor som packats upp i hemmet. Fel går på garantin!". Utom vissa fel.

AAARGH! Denna inkompetens! Och sjuhelvetes dryga personal! Ingenting gjordes för att vi som kunder skulle lämna affären ens lite nöjdare. Ingenting! Det var lite som att tala med en med tegelvägg, ett samtal helt utan någon personlig respons. Istället skylldes det på Acer, på ledningen, på mattanten i tredje klass och allt vet det fan.

Nu är jag, tro det eller ej, vanligtvis den som inte klagar i affärer. Mest för att jag vet hur det är att ha en arg kund som skäller på en, men också för det vanligtvis brukar ordna sig med mina trasiga saker. Oavsett hur stort eller litet felet än må vara. Och jag menar verkligen inte att jag ska särbehandlas eller "kringgå" de regler som följer med en garanti. Utan det som stör mig är bara det faktum att datorn var helt ny! "Direkt ur kartongen"-ny! Det var ett fabriksfel, inte något som jag vållat och inte något som uppstått med tiden. Jävligt irriterande!

Men framför allt så är jag besviken på personalen, för jag har då aldrig stött på mindre medgörliga personer i hela mitt jävla liv!

Så nu sitter jag här med min nya dator. Pixlarna hälsar yo!

Låt oss byta dålig erfarenheter med varandra!
Har ni någonsin varit med om något liknande?

UPPDATERING 24/12 2011:

Jag har förstått, efter åtskilliga kommentar på detta inlägg, att affärer och tillverkare av datorer har så kallade "pixelpolicys" vid köp av datorer. Det här inlägget skrevs under ett utbrott av frustration och jag vet bättre nu. Enda anledningen till att jag låter det vara kvar är för att "informera" andra. Dels om pixelpolicys och dels om det bemötande jag fick på Media Markt Marieberg.
Publicerat i: På tapeten

ett litet rött paket med vita snöööööören.


Risig bild som fan.

Det blir snålt med bloggande just nu, jag vet. Det är jobb på kvällen och pyssel på dagen. Idag har jag för avsikt att klippa och klistra ihop min maskeraddräkt inför fredagen. Det är "tema P" som gäller och jag ska vara ett lite rött paket med vita snören.

Precis som Sven-Ingvars en gång sjöng...

Svennigt.
Publicerat i: Fest och fylla

ny kudde!!!11ettelva


Jag vill ha den och den och den och den och den...

High five för fem timmar sömn! KAAAPISCH!

Varför kliver jag upp så här tidigt, frågar ni? Jo, jag ska fan dra in till stan och köpa ny kudde! YEAH! Visserligen viskade en myrslok i mitt öra att jag antagligen kommer komma hem med en ny dator också. Men inget klår fan ett nytt kuddhelvete!

Speciellt när ens gamla luktar som ett hav fullt av döda måsar. [LÄS MER HÄR OM DU INTRESSERAR DIG AV VIDRIGA ODÖRER]
Publicerat i: Pelles vardag

comic sans paramount.


Hur ber Paramount Pictures om ursäkt för att de kukat upp tredje säsongen av Dexter på DVD? Med Comic Sans MS. Och ja, jo... de skickade ju med en ny skiva också. Proffsigt gjort som fan!

Men ändå, Comic Sans smärtar fan i ögonen! Jag känner mig som Phoebe.

Är på wörket nu. Fyra pass kvar till semester nummer två kickar igång och fem dagar tills det är maskerad här hemma. Det blir gött mos! Vad gör ni ikväll, mates?
Publicerat i: Pelles vardag

existentiell livskris light.


Jag tror jag befinner mig mitt i en lightversion av en existentiell livskris, för idag så skulle jag kunna tänka mig följande yrken för framtiden:

Detektiv - För att kunna avla upp min egna Veronica Mars och känna mig jävliga bad ass när jag sätter dit diverse bovar.

Strippa - För pengarnas skull. Och för de välformade silikonbrösten.

Kock - Trots att hotell- och restaurangprogrammet var lika stimulerande som att glo på en säck sand.

Filmrecensent - För att kunna tjäna pengar samtidigt som jag blir fet(are) framför TV:n.

Jag vet inte vad det är med mig idag... Manlig PMS, finns det?
Publicerat i: Okategoriserbart

moeller, evakuera och deras grabbgäng.


Något gick tydligen jävligt fel i lördags, för på söndagen vaknade jag upp med jordens fetingbakfylla. Då drack jag tre öl på krogen och ett par glas vin till päronens kräftskiva de hade här hemma. Kanske att lite slank ner på tåget in också.

Jag har kvällar då jag dricker mer än dubbelt så mycket och känner inte ens av huvudvärk dagen efter. Jävligt skumt det där. Skyller på att jag var trött och hungrig.

Och att jag tydligen har en trettonårings smärtgräns.

Men kul var det! Kul som fan att träffa Moeller, Evakuera och deras grabbgäng!
Publicerat i: Fest och fylla

manga pussys.


Enligt Tailsweep så googlade folk på orden ovan för att komma till min blogg under förra veckan. Hyfsat törra googlingar i min mening. Utom "manga pussys", hahahah!

Tror vi personen som googlade det var ute efter 1) fluffiga mangakatter eller 2) hardcore animeporr? Jag tror på alternativ två. Bara av den anledningen att det vore coolast.

Random Google-ord för framtiden: The Simpsons nude pics, Sailor Moon deep throat, Mickey Mouse fisting Minnie Mouse.

Nu ska jag snart iväg och öla med Lena och hennes polare inne i stan. Det blir kul som fän! Vi hörs innan jobbet imorgon!
Publicerat i: Okategoriserbart

telefonnazi.


Fyra tecken på att du är en dålig mobiltelefonanvändare:
- du svarar inte på SMS som kommer "olägligt". Som när du kollar på Oprah, petar bort navelludd eller stirrar upp i taket.
- du fyller aldrig på mobilen med cash för att kunna behålla anledningen till att aldrig "kunna" SMS:a eller ringa upp någon.
- du lägger in fula ringsignaler på personer du aldrig orkar prata med.
- du sover med telefonen på ljudlöst för slippa bli väckt av diverse fyllesamtal. Alla dagar i veckan. Året runt.

Samtliga punkter har undertecknad levt efter i flera år. Wingers kallar mig "telefonnazi".

Det är fan ett under att folk fortfarande hör av sig. För jag får fortfarande hundratals SMS i veckan från folk som inte förväntar sig något svar. Lite som att prata med en tegelmur. En lönnfet tegelmur.

Poängen här: Dags att växa upp och värna om sitt sociala liv fan! Igår fyllde jag därför på telefon med 300 spänn och fick på köpet 5000 gratis SMS. Så keep 'em SMS och fyllesamtal coming fo fään!

Vuxenpoäng.
Publicerat i: Pelles vardag

avskedsinlägg del 5 - blondinbella.


"Bild från sushionsdag med bästa tjejerna"

Tog en tripp med tidsmaskinen precis för att spana in Blondinbellas avskedsinlägg.
När: 3 oktober 2013
Aktuellt läsarantal: Cirka 25 000 unika besökare om dagen.

"Hej allihopa!
När jag var och fönade håret extra stort hos Bobby tidigare idag så kom jag och tänka något. Något som varit otänkbart för mig förut. Det är dags att sluta blogga! Det är helt galet!

Tänk er, min lilla blogg har tagit mig från den där pinsamma småbruden med noll koll till en riktig business woman. Jag har haft min egna klädkollision, släppt en helt egen bok, haft ett helt eget TV-program och träffat en massa kändisar. Det är helt galet! Jag har alltid kämpat för att hålla mitt entreprenörskap levande och målen klara!

Det är helt galet!

Men det är dags att gå vidare mot nya spännande äventyr nu! Blondinbella är snart ett minne blott och i framtiden kommer Isabella Löwengrip bli mitt nya viktiga jag. Men än har ni inte hört det sista från mig, nu satsar på riksdagen 2014! Det är helt galet!

Hej då allihopa!
Er Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Ps. Det här känns helt galet! Ds
."

Tidigare avskedsinlägg: KissieFoki, Kenza och Egoina.
Publicerat i: Pelles vardag

close your eyes and take it in your mouth.


Jag bjuder på det här.

Dagens lärdom: jag borstar tänderna med ögonen stängda. Jag har reflekterat över detta förr och bestämde mig då för att sluta upp med detta dysfunktionella beteende. Men nu så har jag börjat med det igen.

Kan det vara för att tandborstning är det absolut tråkigaste som finns och allt man kan göra är att blunda för skiten? Jag tror nog det.

Glad löning på er, måsar!
Publicerat i: Pelles vardag

hemma hos egoina.


Googlade "stalker" och fick upp den här bilden. Jackpott fan! Så det här är alltså jag.

Så jag hamnade nyss på Tobys Facebook-profil. Vilket rätt så snart gjorde att jag hamnade mitt bland Egoinas alla bilder. Jag ser följande potentiella gömställen i den kvinnans lägenhet:
- under soffan.
- bakom soffan.
- i den vita kistan.
- bakom den vita kistan.
- bakom gardinerna.

...inte för att jag skulle bryta mig in och våldgömma mig i någon annans lägenhet.

Eller skulle jag?

MOHAHAHHAAHAAHAHAHA!

Host.
Publicerat i: Okategoriserbart

vampyrdödarset upprör flickor i köpenhamn.


Vampyrdödarset från Ripley's Believe It or Not! i Köpenhamn. Ryktet säger att kistan står innanför skottsäkert glas, då ett par fjortisar försökte sno med sig den och göra ett bål av setet. Under brottet så ska de också skrikigt hysteriska saker som "ingän skäu döde Edward fo fääään" (danska).

Nä, bara ljuger! Men det hade varit bra jävla kul om det varit sant. Kanske är det bara en tidsfråga?

Team Blade & Buffy!

Ska jobba igen, jao! Vad gör ni själv idag, nerds?

Publicerat i: Okategoriserbart

dancing on my own.


Det är sällan jag säger att jag är stolt över att vara svensk. Mest för att det klingar illa, som något som kommer ur käften på en bitter sverigedemokrat. Och för att det inte finns överjävligt mycket att vara stolt över.

Men går att motstå att känna sig som en stolt svennebanan när man ser Robyn på amerikansk mark och i Letterman Show? Nej fan, det går inte! Det är lite som när en Volvo skymtas i Hollywood-rulle, då blir man också lite stolt.

För att inte tala om när IKEA-skämten dras i Vänner. Då blir man hård mellan benen. Och fuktig under armarna.
Publicerat i: På tapeten

kudde.


Förra veckans kvava väder har satt sina spår i min säng, min bästa kudde har klätts med en odör som inte är från denna planet. Ingen torktumlare har vi heller som kan fixa problemet. För visst måste man ha en torktumlare när man tvättat kuddar? Jag har för mig att snappade upp det tipset i någon husmorstidning (läs Café) för ett tag sedan.

Just nu ligger kuddhelvetet i frysen. Ett tips som jag snappade upp i en annan husmorstidning (läs Slitz).
Publicerat i: Pelles vardag

kölla i körs.


Dagens lärdom: att kolla i kors är omöjligt utan farschas läsglasögon och ett stycke porslin framför ansiktet. Och knappt ens då klarar jag av skiten. Definitivt inte när kameran plockades fram.

Sant.

Jävligt käckt inlägg det här, tycker ni inte? Jag känner mig lite som Spidechick, Egoina och kompani. Fast utan deras råa sexuella utstrålning. Och med en slang mellan benen.
Publicerat i: Pelles vardag

what not to blogga om.


Efter att ha bloggat konstant i snart två och ett halv år på den här bloggen, så har jag börjat analyserat mina tidigare inlägg. Tre saker har jag kommit fram till att man inte ska säga högt, om livet är en kärt.

1) "Nyckeln till frihet var inte så jättebra faktiskt". Vänta dig mordhot och överbevisningar. Morgan Freeman kan komma och knacka på din dörr dessutom.

2) "Jag är inte så förtjust i att dansa". Ett av mina första missförstådda inlägg och folk blev hetsiga som fan. Klart jag gillar att dansa. När jag är full. Bara jag får köra varukorgen, vattenspridaren eller smiska Carola-dansen så är jag nöjd.

3) "Fan vad varmt det är!". Inte nog med att folk hatar Tomas Ledin för hans Sommaren är kort, nu ska inte någon lönnfet närking komma och förstöra illusionen om att den svenska sommaren är perfekt. Vilket den är!

Så där, nu vet ni vad ni INTE ska blogga om. Kom ihåg detta nu! Se det som en present från mig till er.

Nu ska jag åka och bada, så att min lediga dag blir något att vara nöjd över. Senare ska jag svara på alla era miljarders kommentarer från den gångna veckan! Hörs jao!
Publicerat i: Okategoriserbart

caféporr.


Så jag bestämde mig för att köpa senaste numret av Café tidigare idag. Vet ni var mackpersonalen hade ställt tidningen? På hyllan högst upp. Ni vet, den  hyllan som har den där metallkanten som ska skydda, antar jag, minderåriga från att stirra snusktidningarna i det rakade vitögat.

Jag kände mig som en lastbilschaffis när jag stod där och rotade efter "den moderna mannens bästa vän".
Publicerat i: Pelles vardag

sell out.


Då har det skett, undertecknad har sålt sin själ till internetannonsörerna. Lite längre ned i högerspalten så ser ni att jag pulat in lite reklam. En av kolumnerna är bara förberedande dock, men förhoppningsvis så väljer företag snart att synas här.

Varför reklam? Jo, jag tänker som så att alla eventuellt intjänade cash får gå till er läsare i form av tävlingspriser. Det är för lite tävlingar här inne, fan i mig! Jag vill också ha råd att lotta ut saker. Kattungar, ullsockor, DVD-boxar och så vidare. Därför väljer vi reklam!

Hoppas ni överlever alla blinkande bilder.
Publicerat i: På tapeten

katter, fötter och lite comic sans.


Dags att beta av lite sexiga fötter och katter som landat i mejlkorgen.

Och tid för att, åter igen, garva åt fula Comic Sans MS.


Attack of the Feet! - En av mina äldre bloggbekanta, Natta, bidrog med den här sexig bilden. Yu wörk it, guuurl!


En ny kombination - En fot! Och en kattatuering! Det är så man blir helt lyrisk. Tack Malin för att du precis delade ut världens fetaste ögonorgasm.


Fail x oändlighet - Sara hittade lappen ovan och tog kort på den åt mig. Jag kan inte ens räkna antalet fel jag ser. Comic Sans alltså... HAHAHAHAHAHHAHA!

Har du en fot? Har du en katt? Hatar du Comic Sans MS?
Mejla mig på pelles.personliga@hotmail.com redan igår!
Publicerat i: Okategoriserbart

ranting / ostrategisk dynga.


Mina gaddar har fan fartränder på den här bilden. Alltså den "obruna" varianten av fartränder, omnifattarvadjagmenar. Jag diggar't! Tycker mig dessutom skymta Snurre Sprätt bakom fasaden av all akne och flott.

Och är det någon som jag med glädje förväxlas med, så är det kaninjäveln från Warner Bros.

Jag känner mig jävligt trött och miserabel idag. Kan man livsskörbjugg? Om ja, bota mig fan! Allt jag gör är att jobba, sova, äta, jobba, sova, äta.

Har jag tur så hinner jag också med att besöka dass. Och blogga. Oftast samtidigt.

[spolar]
Publicerat i: Okategoriserbart

gult vatten.


Minnesanteckning: får du slut på steksmargarin, låt bli att duscha håret på fyra dagar.

För att fira fredagen i ära så duschade jag. Länge. Vattnet blev gult.

Idag måste jag gå till jobbet, eftersom jag fick skjuts hem av Lovisa klockan tre i natt och lämnade kvar cykeln. Det är bara en mil. Det... kommer gå fort.

*ZuKkaHr*
Publicerat i: Pelles vardag

cajsa warg orsakar lös mage.


"Man tager vad man haver" sa Cajsa Warg och slängde ihop en törr sallad gjord på rester från den gångna veckan. Det är inte världens bästa rastmat det här, nej. Salladen är blaskig och jag är säker på att äggen ruttnat ihop lite.

Med lite tur så får jag spendera natten på toaletten.*

På tal om blaskigt och ruttet, jag har inte glömt er läsarpeeps! Jag skyller mitt sega kommentarssvarande på det göttiga vädret och det oändliga jobbandet. Ni vet hur det är, under sommarmånaderna blir andra saker viktigare än internet. Speciellt all öl.


*bloggmaterial
Publicerat i: Pelles vardag

snygghetsvärk i knät.


Jag har skadat knät. Uppenbarligen genom att göra mest ingenting.

Följande skadeorsaker kan uteslutas:
1) Motion. Kom igen, jag har inte rört mig ordentligt sen idrotten i sexan.
2) Slagsmål. Jag slåss bara verbalt och gör det förjävla bra!
3) Stupida handlingar. Jag må tänka med röven ibland, men fan ska veta att jag vet var jag för mina kroppslemmar.

Kan det vara liggsår? Soffpotatiskramp? Snygghetsvärk?

I've got nothing.
Publicerat i: Pelles vardag

brevvänner från det förflutna.


Så mina päron var i Ullared här om dagen. De förväxlade undertecknad med en femåring och beslöt sig för att köpa mig ett paket Hubba Bubba och några Katten Gustaf-tidningarna från tidigt nittiotal. Något som resulterade i att jag låg hela natten och garvade åt gamla, prepubertala brevvänsannonser. Kidsen verkar ha varit galna under början av sneluggsdecenniet!

Hade jag varit elva år 1993 så hade jag skrivit följande i min annons:

TJÄNARE DIN FULE FAN!
Jag är en kille på 11 vårar som
söker vem som helst att skriva med.
Enda kravet är att du inte ska vara född
820209. Jag har redan en störig tvilling och
det räcker mer än väl. Intressen: massor
m.m. Idoler: många. Om du tycker min
annons är intressant, vänta till du får
se mina kalsonger! Skriv till: ....

Jag hade fått tonvis med ligg! Till skillnad från idag...
Publicerat i: Pelles vardag

en nygökad strand är en bra strand.


Nog för att det alltid luktar suspekt vid stranden, men idag luktade det mer fisk än vanligt. Svaret fanns på marken framför oss.

Alltid kul att veta stället man är vid är nygökat. Då vet man på något sätt att man kommit rätt.

Okej, bilden ovan är kanske inte den som just vi tog. Våra mobilkameror suger grisrövar. Men Google's bildsökning sviker en aldrig.
Publicerat i: Pelles vardag

...and then Buffy staked Edward. The End.


När jag kom hem mitt i spöregnet förut, så såg jag att jag fått ett paket på posten. Jag sliter upp det i sann karlakarlmanér, samtidigt som jag håller mig om skrevet, och ser att det är en t-shirt. Det är Leonor som slängt ihop sin egna variant av "...and then Buffy staked Edward"-tröjan.

Tack Leo, jag blev riktigt jävla glad!

Har man grymma läsare eller? Rätt som det är så landar det allt ifrån anti-Twilight-plagg till kukringar i brevlådan!
Publicerat i: På tapeten

Moder "Storhetsvansinne" Natur.


Vy över baksidan av vår gård.

Åskoväder och strömavbrott - 0, mobilt bredband - 1.

YEAAAH!

Ibland känns det bra gött att segra över Moder Natur. Varför stavar hon förresten, Moder Natur alltså, med stort "M"? Jag kan förstå att "Natur" skrivs som det gör, men "Moder"? Det luktar storhetsvansinne. Och ruttna sopor.

Fan! Bara en procent kvar av batteriet, måste avrunda här innan skiten stän

...
Publicerat i: Pelles vardag

göteborgs universitet hatar mig.


Rubriken kan vara en överdrift, ja. Så jag kom inte in på mitt förstahandsval, utan fick reservplats 81461651616512. På mitt andra-, tredje-, och fjärdehandsval så fick jag sketabra reservplatser, så jag kommer garanterat in på något av de programmen.

Varför ska det förresten vara så svårt att komma in i Göteborg för? Mina betyg pallar Stockholm, Södertörn, Karlstad, Örebro, Linköping och så vidare. Men så fort det kommer till gamla goa' Göteborg så suger tydligen mitt snitt något så ofantligt jävla mycket.

Kanske man istället borde ägna ett par år åt att jobba och lägga pluggandet lite på is? Kanske skaffa familj? Och fixa lån till en schysst Volvo? Vara otrogen och genomgå skilsmässa? Sån't där som vanliga vuxna gör.

Plugga hinner man när man är död, har man ju hört...
Publicerat i: Skola och jobb

dagens tips!


Smickrande.

Det var VM i åska här hela eftermiddagen och kvällen igår, så jag råkade somna ifrån sajbernet. Idag är det lika kvavt igen. Jag vet att jag kanske gnäller, men jag fungerar fan inte normalt i sådan här luftfuktighet. Råkade skriva av mig på Facebook om saken och folk sa åt mig att 1) ta en kalldusch, 2) tänka på den hårda vintern som var och 3) sluta bitcha.

Dagens tips: Mucka inte med folk och deras varma klibbiga väder! You might get dödad, hehe!

Tillbaka till verkligheten, dags att wörka! Hörs, jao!
Publicerat i: Pelles vardag

nattedopp.


Så vi tog oss ett nattdopp i den lokala bajsfärgade sjön runt hörnet igår. Eller i natt snarare. Inte duschade jag efteråt heller, så nu när sängen full av härsket sjövatten. Och gäddägg.

Sista dagen på semestern sörjs på stranden, imorgon måste jag gå upp syndigt tidigt igen. Men man ska väl inte gnälla för mycket, om tre veckor är det dags för semester nummer två. Som varar i sexton dagar!!!!!111ettelva

Så här slapp sommar har jag inte haft sedan jag var ett foster. Ungefär.
Publicerat i: Pelles vardag

fett med svett.


Fy fan vad jag ligger och halvdör här hemma! Det är inte ens soligt och ändå visar termometern över trettio jävla grader. Kvavt är det också, det är som att röra sig i milkshake. En varm jävla milkshake. Som luktar gräs. Om det bara kunde åska någon jävla gång!

Så här mycket svettas jag just nu:

Jag skulle kunna vattna hela Afrika, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna fylla upp ett akvarium, så mycket svettas jag.

Jag skulle kunna drunkna i mitt eget svett, så mycket svettas jag.

Någon som vill se?
Publicerat i: Pelles vardag

sång för de döda.


Jag kikade in på YouTube igår och hittade den här låten ovan. Den är fan som tagen, om än något på skoj kanske, rakt ur min hjärna. Var tar alla bra TV-serier vägen? Ni vet, de serier som bara får en-två säsonger och är så jävla bra att man inte kan begripa varför de lades ned?

Istället får serier som fucking jävla Two and a Half Men överleva i ett årtionde...

Deadwood, My So-Called Life, Veronica Mars, Arrested Development, Pushing Daisies, Firefly, Freaks & Geeks, Twin Peaks, Mitt Liv Som Död, The Comeback och alla andra kvalitétsserier - vila i frid. Typ.

Nu ska jag tvätta av mig lite nördighet. Med stålull.
Publicerat i: Film och tv

lite mer om strumpor.

musen som luktar fisk.


Varför står den här leksaksmusen i hallen? Vad vill den mig? Och varför luktar den fisk?

Jag har en känsla av att den bevakar mig. Skiten är som hämtat ur Toy Story.

Påminner lite om Foki gör den också. På något oförklarligt sätt.
Publicerat i: Okategoriserbart

tatueringsenkät.


Jag kom och tänka på det här med tatueringar här om dagen och kan inte riktigt släppa det. Så jag tänkte att jag kunde höra efter med er alla här inne. Låt oss leka "enkätundersökning".

Ni som har en tatuering, har ni någon gång fått höra att er tatuering är ful? För jag föreställer mig att det är något man inte ens kan säga till sin värsta fiende, att dennes permanent insprängda motiv i huden är fult. Eller jo, det kanske man visst kan. Själv brukar jag mest klistra på ett smajl och säga "wööööw". Inte alls falskt, nej då.

Har du sagt till någon att han/hon har en ful tatuering? Modigt jävlar i sådan fall. Och elakt som fan.

Hur många här inne har en tatuering? Jag har ingen. Mest av anledningen ovan, att det ska bli skit och jag får lov att leva med mitt bajsmotiv resten av livet.

Slut på enkät. Rolig lek!
Publicerat i: Okategoriserbart

rätt svar på gissningstävlingen är...


...EN ÖLVÄSKA! WOOT! WOOT!

Nä, jag bara skojar, det var faktiskt en strumpa! Höger strumpa för att vara exakt. Perverst många av er såg att det var det fan. Vad är för folk som härjar här inne egentligen, strumpfetischister?

Vinnaren blev i alla fall min groupie Annika. Pris: en osmickrande länkning i headern!

[ondskefullt skratt]

Uppdatering
: Annika svarade rätt först. Nästa gång vinner alla, m'kay? Deal?
Publicerat i: På tapeten

30 Rock.


Har någon här sett 30 Rock? Jag köpte andra säsongen här om dagen och har knarkat skiten i två dygn nu. Det här så jävla bra, ett rent mästerverk! Utan tvekan en av världens roligaste TV-serier. Efter Arrested Development så klart. Inget klår Arrested Development.

Kolla bara på det här! HAHAHAHAHAHAHA!

Hur som helst så har jag planer på att gifta mig med Tina Fey. Ganska snart. Hon bör ha sett mina SMS vid det här laget.

För er som inte har någon aning om vad vare sig Arrested Development eller 30 Rock är för något: asså bah, såååg ni senaste Grey's Anatomy? Azzåh jah ba' döööööör!

Host.
Publicerat i: Film och tv

TÄVLING! Gissa föremålet!


Okej, så låt oss ha en grym jävla tävling här på blöggen! För att vi förtjänar det.

Vad är det för föremål på bilden ovan och var någonstans används det?

Vinnaren... ehm... vinnaren blir fetinglänkad i min header. I en vecka! OMG! LOL! AIK! Vill man inte bli länkad så finns ju alltid det klassiska priset att välja istället.

Spö på posten, ni vet.

Du är för sent ute! Tävlingen är över, mate!
Publicerat i: På tapeten

nära-döden-upplevelse.


Jag var fan med om en nära-döden-upplevelse idag. Tror jag. Jag var på väg hem från affären på min hoj efter att ha handlat på mig lite mjölk. Vägrenen hem är inte den finaste, utan skev som fan och följs av en gruskant fem centimeter längre ned. En gruskant som i sin tur följs av ett djupt dike fullt av stenar. Ja, ni ser ju på min slående Paint-bild hur det hela såg ut.

Så det som händer är att slinter till och far ut på gruskanten med min högst ostadiga cykel. Mitt i allt som hade kunnat sluta i "Pelle serverad på stenhög", så tänker jag att jag måste "ta're chill och hålla styret stadigt". Sen bromsade jag.

Ingen skada skedd. Inte mer än ett par psykiska men. Som kan ha funnit med mig sedan innan, jag är inte helt säker.
Publicerat i: Pelles vardag

förnuftiga reflektioner om fotbolls-vm.


Det här har jag fått ut av fotbolls-VM 2010:
- Coca Cola som smetat Wavin' Flag i nyllet på en.
- Taminnananananana eh eh! Waka waka eh eh!
- Vuvuzuelorna som kostade hundratals människor deras öron och mentala hälsa. Jag har planer på att köpa en. Eller sju.

Och inget mer.

Fotboll har alltid varit sporten som intresserat mig minst. Jag tror jag är traumatiserad från tiden då jag själv spelade. Som nioåring. Det var lika jävla träääääääligt redan då. Och nu när Sverige inte ens varit med så har jag inte bemödat mig själv med att parkera röven framför TV:n.

Jag bloggar hellre. Det kallas "ha ett liv".
Publicerat i: På tapeten

ännu mera katter och fötter.

Okej, så juni månad var väl kanske inte min bästa bloggmånad. Faktum var att jag sög. Jag sög dubbel häströv. Och mitt i allt detta häströvssugande fanns min mejlkorg. En mejlkorg som jag unnade lika mycket tid som USA unnar oljeläckan.

Här kommer lite katt- och fotbilder från grymma läZahrEh!


Utländsk Cat - Gamla goa Clara var i Turkiet tidigare i år. Där katterna dricker klorvatten från poolerna. Mmm... småbarnskiss.


Packåsna - Madde Bernadotte testar hur mycket en sovande katt kan bära. Väldigt konstnärligt. Ring Lars Vilks!


Narcissistisk Kannibalism -  Om min favorit-Jonesy skulle bli tvungen att äta upp sig själv, då skulle hon välja en hand. Fötterna verkar redan jävligt uppätna.


XXL - Jojos katt verkar fått lite för många timmar framför TV, om ni förstår vad jag menar... Jag har samma åkomma.


Syskonkärlek - Mitt egna bidrag i denna katt- och fotorgie. Det hela är inte så perverst som det verkar. Onyktra Köpenhamnsfötter.

FLER KATT- OCH FOTINLÄGGEN, PELLE!

(Ja, jag läste precis era tankar)
Publicerat i: Pelles vardag

köbenhämn i korta drag.


Kollaget från helvetet. Två timmars slit.

Här har ni Köpenhamns-resan i korta drag. All dötid emellan de olika stoppen på bilderna - det var öltid. Grym resa som fan!

Några frågor på detta?
Skjut!
Publicerat i: Resa

killer bambi.


Har ni hört ett rådjur skälla någon gång? Det har jag. Många jävla gånger. Av någon anledning så väljer de alltid att stå på åkern utanför sovrumsfönstret och vråla lungorna ur sig. Nattetid. Det är inte världens mest attraktiva läte heller, som hämtat ur en amerikansk nyinspelning av en japansk rysare.

The Grudge - Bambi Edition.

Jag fick för mig att jag skulle spela in lätet åt er i natt, när odjuren började vråla igen. Men allt kameran snappade upp var mitt extrema hetsflåsande.

Betyder det att jag brunstig?
Publicerat i: Pelles vardag

finski dexteriilainen.


Kanske världens bästa sämsta bild.

AAAAAAARGH! Denna värme! Jag blir helt jävla handlingsförlamad. "Nu ska jag blogga" och så blir man kvar i soffan i tre timmar. Framför Beverly Hills 90210. "Nu ska jag svara på kommentarer" och så stirrar man upp i taket i fyrtiofem minuter.

"Vad gör du?" - "Svarar på kommentarer" - så dör man av värmeslag ;PpPPpP

Fick mejl från CDON precis. Tydligen så är en av skivorna i Dexter-boxen helt på finska. Guld!

Olen paras suomalainen!
Publicerat i: Pelles vardag

dilemma.


Jag levde på serietidningar hela vägen ned till Köpenhamn. Eftersom jag har en femårings intellekt. Nu har jag ett svårt dilemma framför mig, ska jag välja en prenumeration på Kalle Anka eller en på Elvis?

Jag tänker att en prenumeration på Kalle Anka, det kan jag skaffa i bloggsyfte. Eftersom jag är den grävande anti-Ankeborg-journalist jag är, så skulle det ju inte skada att få hem lite färskt "Kajsa Anka är en bitch"-material en gång i veckan.

Men Elvis bra jävla mycket roligare.

Någon som vet om man kommer undan med en Kalle Anka-prenumeration på skatten?
Publicerat i: På tapeten

värmeslag.


När jag kollade på termostaten i natt så stod den på 27 stadiga grader. Med andra ord så blev det en svettiga och sen natt för min del. Jag tror till och med jag yrade av värmeslag där ett tag, för jag började lista saker jag skulle packa ner i min framtida magväska.

...

Nycklar, kondomer, LSD, köttknivar, flourtabletter...
Publicerat i: Okategoriserbart

guess who's back!!!11ettelva


The Beach Boys, version yngre.

TJABA PEEPS! Jag har så mycket att berätta vad fan. Först av allt så vill jag ge en eloge till Danmark, som så enstående bra lyckas hålla en internetanslutning omöjlig för oss alla. Och för inte uppfunnit frimärksförsäljningen än.

Låt oss börja med gårdagen då vi såg vi The Beach Boys i gamla goa' Karlstad. En konsert som vi valde att värma upp med sju flaskor vin och för många jävla öl. Det var fan mer röj på oss än strandgubbarna själva. Det var en rolig spelning.

Medelåldern på publiken: 58 år.

En cool brutta vid namn Bea kom fram och berömde mig för min blogg. Kul som fan! Jag har fått ett par-tre busringningar, flertalet brev på posten och hundratals mejl av läsare, men aldrig någon som kommit fram och talat med mig i verkliga livet. Riktigt kul!

Synd bara att hon fick prata med den fulla, aningen ostadiga och urinnödiga Pelle...
Publicerat i: Pelles vardag