cajsa warg orsakar lös mage.


"Man tager vad man haver" sa Cajsa Warg och slängde ihop en törr sallad gjord på rester från den gångna veckan. Det är inte världens bästa rastmat det här, nej. Salladen är blaskig och jag är säker på att äggen ruttnat ihop lite.

Med lite tur så får jag spendera natten på toaletten.*

På tal om blaskigt och ruttet, jag har inte glömt er läsarpeeps! Jag skyller mitt sega kommentarssvarande på det göttiga vädret och det oändliga jobbandet. Ni vet hur det är, under sommarmånaderna blir andra saker viktigare än internet. Speciellt all öl.


*bloggmaterial
Johanna

Här kommer jag med pekpinnen.. Cajsa Warg sa inte alls "man tager vad man haver", gör du inte din research Pelle? Däremot sa hon "man tager om man så hafva kan". Vad nu det betyder..Annars hoppas jag du blev någorlunda mätt och belåten.. :)

Lena

såklart öl är viktigare än allt

monika

ta inte kort på nattens bloggmaterial tack

- Therese -

Öl framförallt! Kanske borde bli ett nytt livsmotto eller något?Surt det där med Gbgs universitet förresten. Är du så långt ner på reservlistan att det verkar omöjligt att få en plats eller? Håller tummarna hur som helst.

Emma says style, love & rock and roll.

jo vissa saker kommer faktiskt före, exempelvis öl!

anna

åh öl! ge mig!

Tess

Åh var du tvungen att nämna öl! Jag som inte får dricka det just nu. Har inte lyckats hitta nån god alkoholfri variant heller :-S

korven

usch det där såg hemskt äckligt ut :(

Hääna Banääna

Öl är väl alltid viktigast?

Hääna Banääna

Öl är väl alltid viktigast?

Lina*

öl är viktigare !!!