shampooreklamer.


BULLSEYE!

Slängde precis huvudet i väggen när jag duschade. Jag imiterade en gammal shampooreklam från nittiotalet och rätt som det var så ömmade pannfläsket.

Hade det inte varit för YouTubes strikta censureringsregler, så hade ni kunnat fått se ett klipp på händelseförloppet. Suger att vara er idag fan!

Bästa shampooreklamen måste ju förresten vara den när en brud får orgasm i ett vattenfall. Någon som minns den? Hon löddrar håret och stör det rådande lugnet med sitt stönande. Annars finns ju också den reklamen där en annan brud hoppar i fontänen och börjar tvätta sig bakom både öron och anklar. Mitt i city.

TV-reklam när den som förnuftigast!
anna (mmm, hon)

HAHHAHAHHAAAHHAHHAAAAAAA! <---- jag behöve rinte säga mer än så!

Jonesy

Sådana reklamer får mig alltid att undra vad som skulle hända om jag gjorde så.. Men jag är för frusen och blyg för att testa.

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

FAN! Jag som ville se lite naken hud på Pelle!

Gun

Lägg upp den på YouPorn istället då. Filmen alltså.. ;D

ida

Precis. "Vet du inte så har du inte provat" typ?

nathalie

hur kan jag ha missat dem reklamerna?!

bella

den med fontänen är nog den roligaste. men jag förstår inte, jag får aldrig orgasm bara för att jag använder ett specielt schampoo och duschar i en fontän i city? eller möter en kvinnlig polis att ge mitt dyra schampoo till.. fast Norrköping kanske är fel stad att duscha fontän i..?

anna

du har hittat på de där reklamerna för de minns då inte jag ;P

Lollo

HAhaha, men aj! :P

Linda

Nej nej reklamen är sann. Så där gör jag varje dag när jag skall bli ren. Inget att snacka om. Är förresten rätt sur att dem snott mina ideer ang duschlandet och använder i reklam. Jag har inte fått betalt för det alls!!!

Johanna

dumma youtube!

korven

det heter väl ändå schampo? "Schampoo" är engelska. Men ja, haha helt inderbara reklamer finns det!