Hår.


I gymnasiet så färgade jag håret brunt. Av ren lathet så har jag bara fortsatt med detta färgande. Fram tills för ett par månader sedan. Just nu ser jag ut som en av morsorna i Ensam mamma söker i skallen. Men jag har planer på att återgå till ett mer råttfärgat stadium här i livet, för redan i morgon ska jag klippa av skiten.

Vem gav mig förresten förmågan att gro hår som ett penntroll? Det var fyra veckor sedan jag sist kapade helvetet och det har redan växt ner till ögonen. Det är så jag vet att jag måste klippa mig, när sikten blir sämre.

På tal om hår, det var hårstrån på vänstra handen jag visade upp igår. Den som gissade "hand" först var Gunsan. Men Anna var snäppet fränare som satte rätt svar med sin gissning på "vänster hand".
Publicerat i: Pelles vardag
17 kommentarer på "Hår."
[1] Anna

WOOOHOW! Första gånger jag vinner. Ohyeah aha!Men naye, du passar ju chitbra i mörkt hår!

[2] Rosita

Haha, usch vad det kommer kännas konstigt då jag skriver något i stil med "I gymnasiet..."En tanke bara, haha!

[3] Lilla Fröken

Ja det där med att börja färga håret är ett ont ekorrhjul. Föreställer mig dig just med det mörka håret men allt är ju en vanesak! :)

[4] Huskatt

Så "tummen" var fel..muttrar

Då väntar jag på en nyklippt-bild i morgon :D

[5] Gun

Jag vill också vara frän! Fast ok då, Anna är fränare. Och jag hade ju rätt först av alla i alla fall. :D

[6] stefan

Jag klippte mig faktiskt i måndags. Det var inte meningen att jag skulle klippa håret då utan bara tunna ur de svintoliknande busken som bildats på huvudet. Men tjejen som klippte mig var så söt så jag ville inte gå därifrån, då fick jag helt enkelt klippa bort lite till:) Men den blev bra. Du får ta ett kort imorgon så man får en före och efter-bild för att se skillnaden och för att jag vill se din nuvarande, riktiga hårfärg. Sist man såg den var du väldigt ljus men gissar på att den blirit mer, precis som du skriver, råttfärgat nu.

[7] Ally

eller så kan du göra som jag: färga håret svart och sen inte orka färga utväxten. det blev ett härligt halvt blont hår till sist.

[8] Emma says style, love & rock and roll.

då tycker jag vi kan byta hår, mitt rör sig icket!

[9] Maria

Haha, menar du att min tolkning av din ledtråd inte var värd en länkning...;PJag förstår dig, orkade inte hålla på att färga hela tiden jag heller och blev min normala.. men nu orkar jag helt plötsligt igen, och vet inte riktigt vad jag ska göra för färg härnäst..:P

[10] PussJorvas

Ser inte riktigt var du skulle se ut som ensam mamma söker faktiskt:D :)

Haha! Grattis till Gun och Anna! ;DOch lycka till med klippningen. Blir det pottfrilla?

[12] Lisa

kul. jag kommer nog fortsätta färga håret jag :P

[13] Myaraq

Åh, klipp en estetisk frisyr som kräver massvis med brylkräm. Det kunde vara roligt.

[14] Gaymasen

"Något man handskas med varje dag", den var bra! Haha.Jag skulle ALDRIG, NEVER, NEVER!! Kunna gå tillbaka till råttfärgen i håret. Thank god till hårfärg. :D

[15] Jess

Men varför tonar du det inte bara, då slipper du ju den tråkiga utväxten..

[16] Ida We

Jag har alltid trott att du har svart hår...

[17] Johanna

Så du är också en sån som färgar håret omvartannat? Fan vad pengar vi lägger på det där alltså. Nästan lite läskigt som att räkna ut hur mycket pengar man lägger på godis eller alkohol.

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: