Nattlig otur.


Så höjden av... ja, låt oss kalla det ren otur vad fan, vet ni vad det är? När man offrar en lördags sovmorgon, för att ambitiöst kliva upp med tuppen enbart för att man ska kunna somna in i tid till söndagens jobb. Sen somnar man kvart i tio en lördagskväll, vaknar upp pigg som satan och märker att man bara sovit i ungefär 933 sekunder.

Så nu pissar jag på allt vad skönhetssömn heter, förlitar mig på mitt zomiepsyke under morgondagen och glor på första säsongen av Veronica Mars. Paris Hilton är med i avsnitt två. Skådespelandet är inget för henne.

"Senceee yo steb all jour frends in teh back, Verrronica Maars".
Gun

Det är rätt, trotsa sömnbehovet bara! Det är ju skittråkigt att lägga sig tidigt. ;)

Emma says style, love & rock and roll.

åh, nu blev man ju sugen på att se om veronica mars!

anna

haha nej paris hiltons roll suger men säsongen är guld!jag köpte mina skor i en conversebutik på Carnaby Street, typ mellan oxford street och picadilly. Superliten butik men de hade en hel del iaf :)

Carolina

Den senaste veckan har jag tittat nonstop på Veronica Mars. Jag skyller det på dig! Igår tittade jag klart tredje säsongen, och jag kan bara säga att jag HATAR när det slutar på det viset. Totally unsatisfying. Finns det någonting du kan säga som kan få mig att sova gott om nätterna igen?

Rosita

Man tröttnar fanimej aldrig på VM! Så sjukt bra.

Therese

Åh, hatar när det blir så. Eller när man vaknar typ kl 3 och är megapigg, sedan somnar man om och vaknar i form av zombie när klockan sedan ringer. usch.