Akward failure.

twitter ikea katalog fail
Tog ut lite aggressioner på Twitter igår. Ibland är bloggsfären så jävla förutseende att man spyr. Som med IKEA-katalogens anländande i de svenska hemmen under gårdagen. "Jahopp, nu kommer jag tvingas läsa om den här katalogjäveln i var och vartannat inlägg ikväll". Vilket inte skador någon, visst - men det är bara så jävla töntigt. En kollektiv hyllning till något så banalt som en möbelkatalog.

Hur som helst så jag sket ur mig lite galla på Twitter om saken. Tio minuter senare plingar inkorgen till. "Livet hemma is now folling you on Twitter". "'Livet hemma', vem väljer ett sådant jädra namn?", tänkte jag.

Jo, det gör IKEA's officiella blogg.

#ballz #fml #fail
Emma says style, love & rock and roll.

Inget IKEA så långt min blogg kan nå, det lovar jag dig.

Johanna

Dudette? Gästerdej? Vad kommer du ifrån? Men det är bra fint faktiskt! Hur är det med dig?Hahaha bäst. Men vad har du för vänner? Inte en enda utav mina snackar om någon IKEA-katalog. Vad kommer jag ifrån..?

sarah

I lol'd

fifi

Ah men vad bra, nu vet jag vad jag ska blogga om!Ölkorv is king, eller all smakrik körv är det!

Rosita

HAHAHAH. Okej. Samma sak hände mig angående lensway. Dom är fan hack i häl på en!

pubes

sv: Haha, ja, börja snickra ihop dom där du! ;)

Ja tydligen var det ett tag sedan. Jag hörde den för första gången när jag postade inlägget och blev helt kär, den är så otroligt fin!MEN JA!! Jag höll på bli galen! ALLA jävlar uppdaterade om att dom fått senaste IKEAkatalogen och blablabla VEM FAN BRYR SIG?!

Gun

Hahaha, de vill väl se vad du har emot dem.;D Jag fick Ikeakatalogen idag, DET måste jag blogga om (nu har ju du också gjort det;)).Sv: Självklart, vilken färg vill du ha? Maila din adress så skickar jag en så fort den är klar.

Tess

Hahahahahaha :-D

Therese

Hahaha, detta var bara förjävla awesome ju!och yes, ny blogg it is :) ska bara få tummen ur och få den att se lite fin ut nån gång också.

Ellen - LCHF och mycket annat

Haha PellePlutt, jag sag nu att de även lagt till mig pa twitter. Kul för dem :D och jag har inte ens bloggat om IKEA, vad jag vet.

Ida we

Kommer här med en väldigt orginell kommentar: Hahahah! Men du, det var/är faktiskt roligt.