Nattslampa.


Det känns betrygande att veta att när än man inte kan sova - så finns alltid grannen rakt över gården och hans lila neonbuske i fönstret. Vaken är han säkert också, så som den där busken väljer att skina. Undra vad han sätter i fönstret till jul. Bergis en LED-tomte. Som moonar var tredje minut.

Själv planerar jag att köpa en ren som lyfter på bakbenet.

Har läst era kommentarer från förra inlägget angående bloggförändringarna. Det fanns ju självfallet en anledning till att jag frågade er folks. Nog för att det här är min blogg, men det är ju ett plus om skiten är någorlunda användarvänlig också. Och några av er hade åsikter om att det var en del för starka färger. Vilket jag höll med om och bytte till mer neutrala, som inte sticker så mycket i ögonen.

Någon tyckte att det överlag var för mycket färger. Grejen är den att jag haft min svart/grå/vita blogg så jävla länge nu att jag spyr på den kombinationen färg. Och då inte bara här på bloggen. Jag vomerade nästan rakt på det grå- och vitrutiga golvet hos tandläkaren. Så vi kör så här ett tag, så får vi se hur det lider färgmässigt. Omväxling behövs. Sen tror jag också att helhetsintrycket av designen sabbades av de tre senaste bloggposterna som hade röriga skärmdumpar i sig. Plus att den grisrosa (och ytterst tillfälliga) headern gör sitt för att röra till ögonen.

Nu ska jag sluta älta den här dyngan. Ledsen om ni möglat ihop under tiden.
Madde

En annan ser ju bara din gamla stil på bloggen

H som i Hanna - putting the H in håriga armhålor

Bättre med färgerna nu, nu tror jag inte det behövs någon fetning!Och jag gillar att det är lite färggladare! Tror att det kommer bli ännu bättre med din tecknade header, ska bli spännande att se!