Ashton Kutcher och hans två män.

Brukar inte vilja lägga upp Facebook-konversationer i vanlig fall, känns jävligt fantasilöst. Men vi låter det passera för den här gången. Tog mod till mig och pissade på Two and a Half Men på wallen igår. Gick och var lite småstöddig, så där som man alltid var på Lunarstorm. Då man skrev av sitt ogillande gentemot technomusik och skolmaten.

Rebelliskt.

Så jag kunde inte låta bli att glutta på senaste avsnittet av Two and a Half Men, som sändes i USA nu i veckan. Endast för att se hur de skulle starta säsongen utan Charlie Sheen, denna beryktade winnarkomanen. SPOILER! SPOILER! Jag pallade att kolla i lite drygt en kvart. Begravningsscenen störde mig mest, den var taffligt gjord som fan.

Bror: "Charlie gave us so much".
Brud ett: "He gave me herpes".
Brud två: "And me chlamydia".

Och sen så fiser ungen sig gul och blå och alla garvar som fan.

STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN! Det är ju samma skämt jämt. JÄMT!

Jag är mogen nog att förstå att alla gillar olika saker och att humor är högst personligt, ja. Men för mig är den här serien höjden av dålig TV. Mest troligt bygger mitt hat på att serien tar upp 60 procent av all tid i TV-tablån*. Tillsammans med Jims Värld.

Låt oss föra en enkätundersökning. Det tycks vara 50-50 mellan TaaHM-älskare och de som inte gillar serien. Var står du, läsare?

*något överdriven statistik
PELLE

haters gonna hate!

Cicci

Håller verkligen med dig. =)

H som i Hanna

Snygg blurning av mitt ansikte, jag visste inte att det var en så kontroversiell fråga att min identitet behöver skyddas...!Nej men du vet var jag står. Överhuvudtaget så är jag jävligt skeptisk till serier som har pålagt skratt. Om man måste tala om för tittaren när hen ska skratta så är serien helt enkelt inte tillräckligt kul, IMO.Det är en av anledningarna till att jag hatar Vänner. Så där ja, nu har vi en riktig kontrovers på gång i ditt kommentarsfält!

Julia

Definitionen av dålig tv, som du sa. Jag blir förbannad bara av att tänka på skiten.

BJÖRCKIS

ungen? men kära lilla pelle, det är ju han som gör serien! gahoch guess vart jag bor och gör? i halmstad och pluggar statsvetenskap, haha vem kunde tro det? lite ironiskt, men va fan hela livet är en enda härlig ironi så man kan lika gärna säga skål och älska läget!

Emma says style, love & rock and roll.

Jag är blank. Inget jag skulle välja att se / men nog kan ett skratt komma fram om det väl är på. Fast njae, jag är nog mer med dig ändå. Har dock inte sett det nya. Jag säger emot.

Johan

Serien duger enbart när är sjuk och inte orkar hämta fjärrkontrollen. Annars är den inte mycket att ha.

Linda

Alltså, jag har mest alltid stört mig på Charlie Sheen i den där TV-serien, och således inte gett den en ärlig chans innan jag har bytt kanal. Har dock tänkt försöka se något avsnitt nu när Ashton Kutcher kom med i bilden, han är mycket mindre äcklig än Sheen. Men ja, sådär överlag har jag nog inte mycket gott att säga om den serien (ännu, om inte Ashton får mig övertygad).

Therese

Jag hatar inte och gillar inte heller, men håller med om att det sänds typ hela tiden, lite för ofta. Måste ändå se det senaste avsnittet bara för att det skett en förändring.

Madde

Håller med, serien var kul i några säsonger sen blev det bara tillgjort.

Vän av ordning och konsekvens

VaFAN! Tänkte "hur i helvete kan man referera till den här bedårande och märkligt attraktiva gossen som 'äckliga ungens fejs'?! Vem är den här dåååren?!", och så var det DU, Hanna...! This friendship is over.

Bea

Two and a half men är en riktigt dålig serie och slutet på den kan inte komma fortare!

fridolina

hatar

eller ja, jag vägrar se den eftersom att alla jag känner älskar den, vilket betyder att jag måste hata den. enkel matematik...

Alex

jag hatar skiten. klarar inte av det.