Dagens sugupplevelse.


Fem plus till brottarnacken.

Har precis testkört min nya dammsugare. Tänkte ägna ett par väl valda ord om maskinen i ett annat inlägg, men för att bara summera dagens sugupplevelsen så kan jag säga att jag klarade av att städa hela lyan utan att få ringande öron eller svullen ryggrad.

"Sugupplevelse"... hehe.

Köpte även ett exemplar av Lejonkungen. Min första Blu-Ray-film för övrigt. Det är ju lite coolt. Synd på fan bara att man inte har något att spela filmen i. Brukar hoppa på sådana där nymodigheter först efter ett par decennier. Min första DVD köpte jag 2004 tror jag. Långt efter alla andra. Scream 2.

Varför Lejonkungen? För att den är guld. Några av mina första minnen är från bion med den rullen. Jag var sex år. Är inte det en jävligt gammal ålder för att tala om "första minnen"?

Nu: 29-årsfest med tema "höst och rött". Ska gå som en flyttfågel dränkt i Falu Rödfärg.
Lisa

haha gud. kunde inte låta bli och skratta lite för mig själv när du skrev sugupplevelse. fnissade lite också. hehehe. du är så rolig pelle!hoppas du har en grym kväll-natt och drick mkt vatten så du inte är en massa bakis i morgon ;)

Heebs

Det här är lite läskigt ju! Brorsan köpte precis Lejonkungen på Bluray av nostaliska och cinematiska skäl!! Det är fortfarande en av de främsta filmupplevelserna jag har haft. Och jag var så lite när den kom ut att filmen är det enda jag kommer ihåg från den "perioden" av mitt liv ;)

Alex

jag minns typ ingenting av mitt liv innan jag fyllde 13?

Jessica

Tror aldrig att jag någonsin har köpt en DVD. Har köpt en VHS allt som allt tror jag. My Little Pony och spökena eller något. Jag var ung och naiv, men inte ung och naiv nog att inte manipulera min lillebror att betala hälften. Mohaha!