Playboy Tuesday.


Googlade "Playboy Channel" och fick upp bilden ovan.

herregud, vilken tur att du flyttade!
Jo, tack. Det är utan tvekan det bästa beslutet jag tagit det senaste året. Fan så dåligt jag mådde när jag bodde i den äckliga jävla kvarten. Var förbi där här om dagen faktiskt, för att checka läget (läs: för att se om gubbaset kickats ut än). Han bodde kvar. Undrar hur snubben under honom har det? Säkert drygt som fan. Fast han kanske är lite mer råbarkad än en själv. Inte vidare svårt att uppnå.

ingår playboy channel
i ditt comhem-utbud då, eller?
Hahahahaha! Jag har ju Telia. LOL! Trodde du var min stalker?

vad du ligger på slösidan med
bloggen, pelle. 'sup?
Du vet, livet kommer emellan. Det är jobbet, det är det sociala, det är alkoholen, det är biobesöken, det är verkstadsbesök och så vidare och så vidare. Jag sökte ju plugg här om dagen. Då tänkte jag faktiskt att "fan vad gött det vore att börja plugga igen. Mer tid för bloggen, scooooooooore!". Sann historia.

några tips till oss som snart är färdig-
pluggade, men som vill söka något bara
för att få ha kvar studentlägenheten ett tag till?
Mitt främsta tips: sök någon IQ-befriad kurs på distans. Då behöver du heller inte lämna den lägenhet du så gärna klänger fast i. Undertecknad är ju något av en expert på IQ fiskmås-kurser och har bland annat pluggat Astrid Lindgren-kursen som Örebro Universitet har. Lättaste VG:t någonsin, jag läste inte ens en hel bok. Annars finns det kurser som heter något i stil med "vampyrer, varulvar och andra väsen" - prova den! Eller den där Harry Potter-kursen som det jiddras om med jämna mellanrum.

Fred.
Publicerat i: Svar på kommentarer
4 kommentarer på "Playboy Tuesday."
[1] Lollo

plugg=blogg, jag vet vad du menar. När jag pluggade hade jag massa tid till att surfa på dagarna, hehe :) Jobbet käkar upp stor del av datororken, och det viktigaste är nog trots allt att inte tvinga fram nåt. Men börja gärna plugga ;)

[2] Carolina

Arrrrgh! Du skulle ju ha svarat tidigare, nu sökte jag ju bara en massa seriösa kurser som jag skulle kunna ha nytta av... fail.

[3] Maria

Haha jag håller med dig om det där med kurserna, nu är jag mest expert på att söka underliga sommarkurser som jag kanske möjligtvis kan ha nytta av i mitt yrke, men jösses, så mycket flum det går att söka.:D

[4] Ella

lol. Nu när du säger det så visste jag ju faktiskt att du har Telia...

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: