Dåligt samvete 101.


Hehehe.

Vet ni, jag har så djävulskt dåligt samvete. Hela tiden. Vem har vi att skylla detta på? Katten.

Det börjar redan på morgonen när jag åker till jobbet. Han ligger och degar i soffan, jag kliver ut ur dörren jävligt osynligt och hör han då springer mot ytterdörren för att börja jama. Högt och länge som fan. Och när jag sedan kommer hem, så skriks det som om livet varit Sveriges värsta misär medan jag varit borta. Egentligen är han väl glad att se mig, det fattar jag. Men ändå, vad har hänt med att säga "vad kul att se dig" och sedan lugna sig.

Han äter som han ska, han är social, jag leker med han, lådan används skitmycket (bokstavligen) och han verkar trivas. Det är bara det där gallskrikandet som suger.

Jag måste ju kunna jobba och göra saker, bara för att jag har katt? Det är därför man skaffar ett sådant här djur. Självgående skit, inte i närheten lika krävande som en hund. Visst att det ska undvaras tid till en kattunge (speciellt en som kommer från ett hus med fyra andra katter). Hoppas det lugnar sig snart och att han kan låta en åka iväg utan ett farväl i D-moll.

Undrar vad grannarna tror? Att det pågår plågsam tortering av griskultingar alla dagar i veckan? Det är ju bara lördagsmorgnar vi kör halal här i hemmet.

Sandra, min goda vän och kvinnan full med katter, har gått med på vi ger det två veckor. Lättar inte mitt pissiga samvete eller att katten in slutar gapa, så får han återvända. Hon tycks dessutom sakna lillgrabben. Om hon är en galen kattant, undrar ni? Hahahahahaha....

Ja.
Publicerat i: Pelles vardag
11 kommentarer på "Dåligt samvete 101."
[1] pubes

hahahahahahaaa jag dör... så jävla ful katt! hahahahahaahhahahaaaaa xD

[2] rosita

HAHA jag ÄLSKAR detta.

[3] Charlotte

Dock finns det ju de katter som "pratar" mycket, min pojkväns katt jamar heeeeela tiden.

[4] Therese

Å! katt. fluff! söt. fast kanske inte så mycket på den bilden :P

[5] King of Nydala

Jaa, dessa djur, ungefär som Blekingehunden. Ha det gott.

[6] Leo

Tänk såhär; två minuter efter att du har kommit hem har han glömt att du ens var borta. Jag tror katter är de allra bästa djuren på att leva i nuet.

[7] anna

haha katter är sådär gnälliga ;) närå skojar, det är nog bara nu i början. kommer gå hur bra som helst!

[8] Nora

Katter är coolingar.

[9] Elin

Så söt! Känner igen det där.. Vår yngsta katt jamar och klöser på dörren när vi går, men sen sätter han sig i fönstret och jag tror att han glömmer. Så det kommer att gå bra! Han behöver bara vänja sig!

Vad blev det för namn förresten? =)

[10] anna

dåligt samvete 102 - bloggen ;)

[11] Johan

Vad det gäller skrikandet när man kommer hem är jag van vid. Vår katt låter som om han blivit antastad under tiden jag varit borta.

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: