Jag är så het, så het.


Värmen är inte nådig i det här gamla lyan, solen ligger på från tidig morgon till typ klockan tre på eftermiddag. Sen är skiten härligt ljummen i ett halvt dygn, lagom tills solen stiger upp igen. Det är ohållbart, jag kokar fan ihjäl!

Det blir nog till och köpa en maskin av något slag. Hittade en luftkylare på NetOnNet (länk). Någon som har erfarenhet av liknande maskiner sedan innan? Har ingen lust att pröjsa fem papp på en jävla luftkonditionering. Det är pengar som kan läggas på viktigare saker. Som tjugosju bag-in-box. Eller 85 krogenöl.

Det är lustigt, andra bloggare frågar läsarna om "helgen planer" och "favoritcupcakes" (#barf). Jag förväntar mig att den typiske läsaren här inne är en man runt 50-strecket och som memorerat Clas Ohlson-katalogen i huvudet.

#gubbdagis
anna

fy fan! min lägenhet är ganska varm men har eftermiddags/kvällssol så det är så man överlever iaf :)jag gillar att glee slutade så öppet. precis som en säsongsfinal ska göra ;)

Anneli

Alltså vi hade en sådan där förra sommaren och den var typ supermega klumpig, tog plats, lät som fan (men det var visserligen en äldre modell), och sen hade den någon fläktdel som ockuperade hela badrummet på övervåningen och blaha. Min åsikt är att den sög, men vi hade inte heller den nyaste modellen. Och jag är ingen man vid 50-års strecket som har memorerat hela Clas Ohlsson katalogen heller.

Ellinor

Åk in till Elgiganten på Marieberg! Sambon min jobbar där (Robin) fråga efter honom och säg "Hej! Det är jag som är grannen!" så får du kompispris av honom :)

Dock får de inte in några sådana prylar för än under nästa vecka :/

Ella

Eftersom min pappa är kylmontör och jag inte hade några vänner när jag var liten (eller nu heller för den delen) så följde jag med honom på olika äventyr när han jobbade och fick lära mig en hel del om kyla och AC och frysdiskar och liknande. Mitt semi-professionella råd är nog att den där förmodligen inte funkar så bra. Men om du vill kan jag fråga min hel-professionella pappa, se vad han säger?

Basen

Annars så kan jag ligga på din soffa och kyla ner din lägenhet. Jag skulle dock behöva de senaste RB glasögonen för att se optimalt cool ut.

Pelle

Ella: Ja, tack! Det vore inte helt fel du!