Ny titel: spåman.

Jag vet inte om jag har berättat detta för er redan, men jag är en jävel på att spå framtiden. Det är lite av ett fjärde sinne man belönats med. Och så här i säsongsavslutningarnas tider: låt oss spå framtiden hos de mest populära TV-serierna från andra sidan Atlanten.

Spoiler kommer så klart att förekomma.


Skådespelarensemblen i Grey's Anatomy

GREY'S ANATOMY - Yang kommer falla för en präst som sjukhuset abonnerar för Karev och Lexies bröllop (eller hur - man såg inte den komma fan!). Vad hon, Yang, inte vet är att denna präst lider av posttraumatisk stress efter en olycka som involverade en korggosse och sju kilo sprängdeg. Detta får henne att ty sig ännu mer till denna heliga herre. Efter ett tag så förstår hon dock att detta beror på att hon saknar Owen, som också led av PTSD efter Irak-kriget. Hon springer genom hela sjukhuset som en galning på jakt efter sin förlorade själsfrände. Allt för att till slut hitta honom onanera till lukten av antiseptisk tvål.

Meredith sitter och är negativ i en vrå. I sju avsnitt på rad.

Dereks skäggstubb är nu så intensiv att kardborrar följer honom var han än går.

Bailey blir gravid för andra gången och råkar förlösa barnet i en av sjukhusets hissar. Turligt nog för henne så höll ett par sjuksköterskor på att sätta på varandra just där och då, så förlossningen flöt på hyfsat bra.

Glee-gänget

GLEE - Man kan knappt tro det, men det blir lyckligtvis som så att varenda en av eleverna som planerande att ta examen får varsin anledning att gå kvar ännu ett år på William McKinley High. Under säsongens gång så visar en utredning från skolstyrelsen att New Directions får allt tydligare  sekttendenser.

Mister Shuester byter gruppens namn till Heaven's Gate II och börjar propagera för månggifte.

Mitt i ödsligaste Ohio så slår Schester och hans lärjungar upp ett läger och startar ett nytt samhälle. Ett samhälle var grundspelare består av: förökning, skönsång och moralkakor.

Sue Sylvester får sitt barn och bryter under födelsen 37 olika ben.


Hon, vad-hon-nu-heter, och Danson.

CSI - Jag... jag ser ingenting! Allt är svart! Det är nästan så att man kan tro att serien råkat ut för Ted Danson-förbannelsen och lagts ned på grund av pure suckyness.

...

Josåattdeeeeh... [pinsam tystnad].


Nästa gång: jag spår mina tarmrörelser för det kommande halvåret.
Ella

Kan du inte spå min framtid då?! Schyrra?!

Ella

PS: Nej jag vet inte hur det där sista stavas. Ibland tror jag att jag har odiagnostiserad dyslexi. På riktigt.

Bodypalace

Vad är framtiden för min blogg? kommer jag få fler killar som läser?