JAG ÄR NOMINERAD!

Minns ni amatörkampanjandet som osade varmt härinne under våren, om att ni skulle nominera mig till Veckorevyns Blog Awards? Skiten gav utbetalning och undertecknad är således nominerad till årets Guldpennan, den, i min mening, mest prestigefyllda av kategorier.
 
KNÄBÖJ NU FÖR ER MÄSTER, BÖNDER!
 
Närå, flämt åsido. Jag har vetat det här i... ja, tre veckor nu? Ungefär. Och det har varit den största anledning till att jag inte bloggat alls den senaste tiden. Jag har haft lätt ångest över att jag ska råka försäga mig och bryta det konfidentiella löfte jag avlagt i frågan. Faktum är att jag blev ombedd att hålla det hemligt fram till den 13 augusti, alltså till tisdag nästa vecka. Men eftersom diverse sociala medier redan uppmärksammat att röstningen startat, så kände jag att också kan börja ragga röster upplysa allmänheten.
 
 
Spontana reaktioner som kom igår i och med avslöjandet av de nominerade:
- "Fan vad jobbigt att stå emot Kristian Gidlund". Dagens sanning. Här har vi den här plojbloggen, som på sin höjd resonerar kring toapapprets vara eller icke vara, mot Gidlunds svidande mästerverk till hemsida. Jag tror och hoppas innerligt på att han vinner. Sen är frågan huruvida det är av betydelse för någon med obotlig cancer att vinna ett bloggpris.
- "Varför är inte Lady Dahmer och HanaPee nominerade?". Önsketänkande, ni vet.
- "Härlig bild de valde". Jag vill minnas att hela syftet med den #selfien var att sätta fokus på den gigantiska finnen som frodades under vänster öga. Men cred till Veckorevyn, det är inte lätt att hitta en hyfsat normal bild på den ståtliga individ som är just Pelle Nilsson. Den kåtstinna blicken, de torra läpparna och det semi-orangea håret bjuder jag på. Man vill ju inte vara den som är den.
 
OCH MED DE ORDEN VILL ÄNDÅ JAG BE ALLA SOM VILL ATT RÖSTA!
SPRID ORDET BÅDE TILL MORMOR, KUSIN OCH GRANNE!
 
 
Edit: logga in via Facebook-knappen som finns på sidan, så går det att rösta!
WOOOOOT! - guldpennan - pelle är nominerad - veckorevyn
Lollo/färjan

ojoj detta är inte bra, varje gång jag försöker rösta på dig står det 'något gick fel,försök igen'
hoppas det bara är mig det händer

Svar: Det verkar som om du måste logga in med Facebook för att rösta. Tryck på Facebook-ikonen på sidan, så kan du rösta!
Pelle

pubes

nu blir jag typ nervös! hoppashoppashoppas du vinner hela skiten, vore ju hur ballt som helst! :D

Svar: JAG MED! Du ska nämnas i eventuella tacktal, så klart!
Pelle

genus SCHMENUS - Pelles största feministbeundrarinna

<3 (hah, fjårtisbekräftelse). Jag har saaaaknat dig när du varit ute och metropolat dig. Nu ska du bara vinna också

Svar: WOOT! WOOT!
Pelle

Anna

Jag lider svåra kval. Kristian har ju funnits i mitt liv sedan mina vacklande mellanstadiedagar. Men samtidigt har du ju ändå blivit nominerad.

Svar: Gör som du vill, mate! Kristian är guld han också (för ja, jag antar att du dyrkar marken jag går på också?!) :)
Pelle

Hörni!

Men vad kul!!! Grattis till nomineringen! Kristian Gidlund är fantastisk, men du är också bra. Klart du ska ha min röst.

Svar: :)
Pelle

Junitjej

Jättekul att du har blivit nominerad!

Anneli

Okej så nu kan jag inte rösta för att det blev för svårt med Kristian Gidlund. Han är så förjävla bra, men det är du också. Mitt samvete mår helt enkelt bäst av att inte rösta. Men asgött att du blev nominerad! Världen måste få mer af Pelle.

Svar: Man kan inte få för mycket av mig, det är ett som är säkert!
Pelle

Anna

Knäböj för pöbeln, MÄSTER, ty du har dessa att tacka för din upphöja position!

Svar: Jaja, detaljer hit och dit.
Pelle