Lucka 12: "I'm the cool dad. That's my thing. I'm hip. I surf the web. I text. LOL"

Det är den tolfe december och återigen dags för en lucka i kalendern. Idag är det ett förjäkla bra pris i potten, är ni smarta så ger ni er an på att försöka kamma det här. Julklapp till läskiga farbror Håkan - check! Har ni sett Modern Family? Det är det roligaste som tv skapat på år. Jag lovar, man skrattar hela avsnitten igenom. Min favoritkaraktär är Phil Dunphy, den coola farsan som gör allt för impa på kidsen men som alltid misslyckas. Hans fru, Clarie, är värd sin egna spin off-serie bara hon. Men låt oss inte hoppas på det. Dagens pris är alltså skitkul. Som vanligt så ber jag er bara lita på mig. Jag kan humor.

Så här är du med och tävlar om ett exemplar av Modern Family på DVD:
 
 
I Modern Family hittar vid gayparet med adoptivdottern, den gamle med sin mycket yngre hustru och den "klassiska kärnfamiljen". Det är skön blandning. En ganska icke-amerikansk konstellation dessutom, det gillar vi.
 
Svara mig på detta: du får möjligheten att skapa din egna familj med hjälp av kändisar, vilka två personer blir din föräldrar och vilka två ger du rollen som dina syskon? Död, levande, ålder, kön, människa, djur - det är inte så noga. Motivera gärna dina val.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE 12
Idag var den svåraste luckan hittills att dra en vinnare till, tro mig! Det är nästan så att jag måste köpa Modern Family till er alla. I nästa liv. När jag är rik. Men vinnare blev i alla fall Ina med sin novell till kommentar! Den hade allt banne mig! Morgan Freeman, Ludmilla Engquist, Spiderchick och så vidare. Grattis!
Mejla mig din adress på pelle@pellespersonliga.se!
clarie dunphy - lucka 12 - phil dunphy - trekant?
lollo

Oj ! Vart ska man börja... jag vill ha två pappor, johan glans motivation; humor,humor och humor och pappa nr 2 john green. Motivation: förutom det faktum att han skriver fantastiska böcker så har han ju vlogbrothers på youtube med vad jag kallar påläst och kunnig humor! Som syskon : fat amy motivation: självförtoende självsäker och bara klockren. Lillebror luke från serien (inte som han är i verkligheten utan i serien) där har man en perfa familj. Aldrig tråkigt och man har täckt de viktigaste formerna av humor :D
Louizeandersson(at)gmail.com

Svar: Haha, Fat Amy skulle vara den coolaste syrran fan!
Pelle

Ina

Men shit vilken rolig lucka idag, så många möjligheter! Fast jag kör såhär:

Morgan Freeman som pappa, tänk att få höra honom läsa godnattsaga med sin röst, och vad han kan berätta historier överlag in i det oändliga. Även bra att ha honom i avskräckande syfte för att hota bort dumma personer från barndomen med i stil med "Min pappa är tuffare än din". Ja, han känns som en stabil och lugn men jäkligt cool klippa att ha som fadersfigur.

Som storasyster vill jag ha Spiderchick-Moa. Hon verkar så jäkla klok och smart och är dessutom rolig, jordnära och lätt att se upp till. Ja men definitivt storasystermaterial och jag skulle lätt öppna mitt hjärta och luta mig hennes axel om hon vore min syster. Och tala om allt i telefon sådär som systrar alltid brukar göra, det skulle jag också göra med henne!

(Ja jag veet nu blev det fett med oefterfrågad reklam för henne här, jag lovar att med en gång när jag tryckt skicka här gå in till henne och länka till din julkalender i kommentarsfältet, på hedersord)

Och så tänkte jag först Josh Hartnett som storebror. Tänkte att han e snygg och så, och säkert kan dra hem ett gäng snygga kompisar till mig som lillasyrra att sukta efter liksom. Men sen kom jag på att det kanske inte skulle va så bra att vilja hångla upp sin storebror, lite för incestvarning på det så då ändrar jag om till att jag vill ha Dakota Fanning som lillasyster istället. Hon skulle ju kunna fått sina skådespelartalanger från vår pappa, och det har ju hänt att det har varit familjemedlemmar i samma film förut (googlade nu efter filmen jag tänkte på, men det var visst Denzel Washington och inte Morgan Freeman i den filmen, nej har inte så bra koll kanke.) Hon e ju så söt lilla Dakota, eller var när hon var liten, så vem skulle inte vilja ha henne som lillasyster att klä ut i roliga kläder och spela upp pjäser med hemma. Grym verkligen är hon ju som skådis!

Detta skulle lämna mig som det bortglömda mellanbarnet med mina två starka personligheter till systrar. Men det går bra. Det känns svenskt och lagom. Jag skulle klara mig på nåt sätt, jag får väl bli en duktig flicka i skolan eller nåt. Bli tyst och sitta bredvid de stökiga pojkarna i klassen kanske, det behövs ju nån till det med.

Eller jag kanske kan hitta på en mamma med imponerade idrottsprofil som jag kan få ärva lite av?

Mamma Ludmilla Enquist, så får det bli. Sveriges stolthet på alla sätt, hon gjorde ju tillochmed reklam för müsli ett tag om jag inte minns fel. Tills dopingskandalen slog igenom, då vart hon ju inte så poppis längre. Men vad fan. En och annan skandal finns det väl i varje familj. Någon måste ju ta rollen som det svarta fåret, och en vill ju inte att det ska vara en själv liksom. Så får det bli! :)

Svar: :D:D:D Novell-Ina levererar. Tack för reklamen också, jag såg kommentaren!
Pelle

Maja

är ledsen, men måste bara välja phil dunphy som farsa. Fullkomligt ÄLSKAR HAN!!!!! Min favoritkaraktär alla kategorier ever tror jag. Som mamma hade jag valt att ha mamma-Astrid Olsson från mysteriet på greveholm. Sådär lagom flum, men ändå lite bestämdhet och sånt som mammor ändå ska vara. Och så har hon ju så skööön dialekt. "SPÖKSNOR??!??!" som syrra är valet så jävla lätt - jennifer lawrence. Egentligen behövs ingen motivering, hon är ju bara queen av ... ja, allt. (+ kanske får sig en slant av all hennes cash) Sen hade det ju inte varit fel att ha david druid till brorsa, skönaste snubben i sverige just nu. Slutligen hade Åsnan i shrek fått vara mitt husdjur.
majappersson@hotmail.com

Svar: Haha pluspoäng för att du tänkte ut ett husdjur!
Pelle

Ida | The sky under the sea

Min familj får bli en skum, ung, nörd-familj.

Pappa: Phil Lester. Jag vet han inte är tillräckligt gammal för att vara far till någon av nedanstående/mig, men kom igen, jag tror han skulle vara bra som far. Smått awkward, nördig, Youtubare. Mhm.

Mamma: Brienne of Tarth. Hon får skapa ordning i familjen och tvinga oss övriga att ta lektioner i stridskonst med svärd för att bli lika #badass som henne.

Brorsa: Dan Howell (jag vet inte varför men det känns som att han skulle vara dryg som bror trots att han är awesome på Youtube). Om jag hade honom som bror skulle jag utnyttja det faktum att han har massa fans. De får träffa Dan, om jag får bli deras vän. Det skulle förmodligen bli mitt enda karaktärsdrag.

Syrra: Miley Cyrus. Because Miley Cyrus.

[idavestin1992@gmail.com]

Svar: Vissa teorier talar dock för att Phil Lester är 45+. Du hörde det inte från mig.
Pelle

Carola L

Nelson Mandela och Whoopie Goldberg skulle vara mina föräldrar - bögbrorsan skulle vara prins Carl Philip och mi jobbiga lillasyster Annie Lööf - det skulle bli en udda familj *s*

Svar: Hahaha, Calle Phillpe som bögbror - awesome!
Pelle

Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Oh, man, MÖJLIGHETERNA! Men here we go, min kändisfamilj skulle bestå av:
Ellen DeGeneres som min ena förälder - hon är awesome och skitrolig och jag skulle aldrig skämmas för henne. Bara ibland, lite, kanske. Men det är vad föräldrar är till för. Dessutom känner hon ju asmånga kändisar, så jag skulle få träffa alla mina favoriter. Hur perfekt?
Som min andra förälder måste jag välja Portia de Rossi, för man kan ju helt enkelt inte skilja på henne och Ellen. Det skulle kännas fel.
Som syster skulle jag välja Jennifer Lawrence. Jag tror inte egentligen att det behövs någon motivering här, men kortfattat så är hon ju störtskön på alla sätt och vis och rolig som få. Jag skulle säkert skratta dagarna i ända med henne och Ellen i hushållet.
Som bror skulle jag välja Daniel Radcliffe, för han verkar vara väldigt smart och verkar ganska långt ha samma värderingar och åsikter som jag har. Han skulle vara en sån bror som man kan sitta och diskutera djupa frågor med långt in på natten. Och hej, vem skulle inte vilja ha Harry Potter som bror?

(Och Grumpy Cat skulle vara vårt husdjur, obviously. Ellen älskar faktiskt katter, så där är väl också en till orsak till varför jag skulle vilja ha henne som förälder)

Email: rageofsuburbia@gmail.com

Svar: MÄHH! Så bra! Kan knappt välja! :( :) :( :)
Pelle

T-REX

Mamma - Joan Rivers
Pappa - Barack Obama
Systrar - Grace Helbig, Mamrie Hart och Hannah Hart (epic)
Bror - William Spetz (Springer du med armen?)

Svar: SEX-IGT!
Pelle