Lucka 17: "Är apan hans farbror?"

Det är dags för lucka sjutton i #pelleskalender. Idag hittar vi en svårraggad film i prispotten. Om ni bara visste hur jag fick slita för att finna den här filmen. De hade slutat sälja den överallt och jag gav mig fan på att den skulle vara med i din här kalendern. Men det såg mörkt ut. Sen, rätt som det var, så fann jag den rakt framför näsan på mig. Vart? I den lokala Ica-affären på hörnet! Det är på året tjugo jordsnurr sedan Lejonkungen blev en av Disneys största succeér någonsin (fram till Frost kom och störde). Den här filmen behöver ingen vidare introduktion antar jag. Simba är lejonprinsen som tar sig fram i livet till världens bästa filmmusik. Typ så.
 
Så här är du med och tävlar om ett exemplar av Lejonkungen på DVD:
 
 
Timon och Pumpa är surikat-och-vildsvinsduon som sluter sig till Simba när hoppet känns förlorat. Tillsammans blir de en krypätande trio som fiser sig genom tunga frågor om liv och död.
 
Svara mig detta: du lyckas, under oberättade omständigheter, bli en fjärde medlem av Timon-Pumpa-Simba-armén - vad skulle du vara för djur och vad skulle ditt namn vara? Låt dig inte begränsas av geografi och andra "logiska" hinder.
 
Mitt svar: jag skulle vara älgen Mooses. Stor på jorden, men liten i orden. Mooses är i smyg ett stort fan av Creedence Clearwater Revival.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!
 
 
VINNARE LUCKA 17
Grattis Marie som tjötade på om koalor, löv, Scar och Austrailien!
Jag kunde verkligen se det framför mig! Grattis!
Mejla mig på pelle@pellespersonliga.se
Lejonkungen - Lion King - Simba, Timon, Pumpa och deras fjärde medlem
Marie

Jag skulle vara en koala som vägrar äta kryp, det är ju för ansträngande. Löv är mycket enklare att fånga. Mitt namn skulle vara Bilbo, för rätt som det är kan jag plötsligt befinna mig mitt i ett äventyr där jag ska hjälpa till att rädda lejonriket från onda Scar (Smaug?), fast det inte har ett dugg med Australien att göra.

Ida | the sky under the sea

Jag skulle vara en giraffgasell. De är fett balla. Timon skulle förmodligen reta mig för mitt utseende, men då skulle jag bara bita honom i öronen. Mitt namn skulle vara Fuentes. Det är ett bra namn, om än mexikanskt.

idavestin1992@gmail.com

Anonym

Jag skulle vara en tatuerad nakenkatt från de djupaste skogarna i värmland

Anonym

PS nakenkatt en skulle heta Kent, men kallas för Kenta

Maria - ett norrsken i Linköping

Jag skulle vilja vara Kung Julian, lemuren från Madagaskar, bara för att jag tror att han skulle kunna göra saker mer spännande. :P om inte annat utmana Simba om tronen. För det finns bara en kung! ;)

isasriddagbok.blogg.se

Sid från Ice age. no. words. needed.