Lucka 21: "Stora glasskärvor genomborrar hans kropp. Baksidan av hans skalle är krossad".

Det är dags för lucka tjugoett och nu är vi verkligen på upploppet av den här kalendern. Idag hittar ni ännu pris som kom i mina ägor av ren slump, nämligen boken Sista testamentet. Det var när jag skulle flyga till Island tidigt i våras och gick runt i en av Arlandas Pocket Shops som jag införskaffade mig denna guldklimp. Tjejen i kassan berättade att hon haft resenärer under rusningstimmarna som sprungit in butiken, tagit tag boken och lagt den i famnen på folk och ropat "köp den här, du kommer inte ångra dig" och sedan kutat vidare. Boken handlar om Ben Zion Avrohom som vandrar runt på Manhattans gator och sprider budskapet om kärlek och sex, att våga vägra myndigheter och att vi ska fördöma religion. Utan att mena det så påverkar Ben alla människor som korsar hans väg. Och mycket snart börjar det ryktas om Messias återuppståndelse.

Så här är du med och tävlar om ett exemplar av James Freys Sista testamentet:
 
 
Det är ju lite komiskt att jag har med en bok om Messias återkomst så här i juletider, när vi firar födseln av den yttersta av kändisar. Det var ett helt oplanerat drag från mitt håll, men ett mycket lyckat sådant om man får lov att säga så själv. Den här boken är verkligen bra och unik på ett spännande sätt.
 
Svara mig på detta: du är gravid och ska till att föda, vilken kändis är det du kläcker och varför? Välj helt fritt från kändiskartoteken.
 
Mitt kändisbarn: Bruce Springsteen. Bara för jag vill kunna säga "no, I'm the boss" när han är jävlig och kaxar upp sig.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE LUCKA 21
EmmaV som gärna skulle vilja vara Luke Skywalkers mother.
Grattis! Jag mejlar dig!
bra böcker - lucka 21
JMaria

Jag skulle vilja föda Jesus. Messias med stort M.
Finns väl ingen person som blivit så ifrågasatt, älskad, hyllad och hatad?
Om Jesus blivit född i vår tid så skulle jag till och med överväga att följa honom på Twitter.

Svar: hahaha, amen!
Pelle

fortsättning följer

Jag skulle föda Björn Ranelid, Leila Lindholm och Carola Häggkvist som siamesiska trillingar. Jag räknar med en besvärlig förlossning, men det får det vara värt med tanke på vilket tillskott till familjen de skulle utgöra. Aldrig mer en tråkig tillställning här hemma!

Svar: men - låter som en mardröm!?
Pelle

EmmaV

Jag skulle föda fram Luke Skywalker. Tänk dig att kunna säga "Luke, I am your father"!!! Fast jag skulle ju få säga "Luke, I am your mother". Men det är ju minst lika coolt!

Svar: hahahahahah! :D
Pelle

EmmaV

Tillägg emma_angelina(at)hotmail.com

Inga

Jag skulle förståss föda min första och enda son-Pelle var hans namn. Du är ju en kändis i bloggvärlden och jag har ingen son. Låt nu mig vinna boken.

Ida

Mel Gibson, det känns som han hade behövt lite moderlig kärlek.

Therese

Plus tänk på rubrikerna - kändis "blir" lesbisk och lämnar civilisationen för att leva med sin mystiska svenska flickvän. Guld.

Therese

Ooj fel inlägg. Fan.