Lucka 22: "Mr. Franz, I think careers are a 20th century invention and I don't want one".

 Lucka tjugotvå öppnas nu och det är dags för en riktigt fin och bra film. Vilka här har sett Into The Wild? Sean Penns filmversion av den sanna berättelsen om Christopher McCandless som lämnar civilisationen för att finna sig själv och till slut hamna upp i Alaskas vildaste vildmarker. Folk hade tjatat på mig i år och dar om jag skulle se den här filmen. Jag gjorde det inte. Anledning oklar. När jag till slut gjorde slag i saken så kunde jag inte släppa den på veckor. Så jävla bra. En av mina bästa filmupplevelser någonsin faktiskt.
 
Så här är du med och tävlar om ett exemplar av Into The Wild på DVD:
 
 
Vi har redan, i tidigare luckor, pratat om vilken enda sak en skulle ha med sig om man hamnade på öde ö. Det kom mycket bra förslag, det gjorde det. Jag tänkte att vi håller lite samma tema även idag.
 
Svara mig detta: du och en kändis hamnar i ödemarken, långt från elektricitet, snabbköp och rinnande vatten. Vilken kändis tar du med dig och varför? OBS! Bear Grylls är duktig, men är ett rätt så fantasilöst svar.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE LUCKA 22
Grattis Johanna! Du var klok du, som valde Lotta Lundgren som ödemarkskompis!
Jag mejlar dig!
bra skit - lucka 22 - sean penn
C-line

Fasen jag hade hoppats på något najs på min födelsedag så skulle jag faktiskt va med och tävla men så har jag ju sett into the wild :(
(Skulle ta med Kiefer Sutherland. Obviously pga han är din tredje tvilling (kan ju blir kul). Vi kan supa ihop nu när jag är 20✌️och leka 24. Vi skulle nog inte överleva så länge :/)

Therese

Min celebrity crush Stana Katic. Skulle överleva vildmarken tack vare henne.

(Plus roligare val än Bear Grylls även om det är långt ifrån lika taktiskt)

Amanda

MacGyver, motivering överflödig.
justjonsson@hotmail.com

Svar: true!
Pelle

Lollo

Jonas wahlström !
(Han skansen snubben)
Inte bara för att han kan typ allt om djur utan han verkar vara en mysfarbror som man kan ha många intressanta samtal med ! Louizeandersson@gmail.com

Svar: Zmart lollerz!
Pelle

Johanna

Lotta Lundgren eftersom den kvinnan har allt, snygg, sexig, kul, cool, kunnig plus alla andra positiva adjektiv som finns. Skulle ju liksom inte ha något emot att vara i vildmarken med henne!

johnil97@hotmail.com

Svar: mycket bra val!
Pelle

Therese

Plus tänk på rubrikerna - kändis "blir" lesbisk och lämnar civilisationen för att leva med sin mystiska svenska flickvän. Guld.

Svar: hahaha!
Pelle