Murder house.

Såg att Netflix adderat American Horror Story till sitt utbud. En serie som jag börjde kolla på för ett par år sedan, men avfärdade som kliché-tv och en repris av allt som någonsin filmats i skräckfilmsväg. Men så började jag kolla vid ett-tiden i natt och ja... blev våt. Av både skräck och upphetsning. Det här är freaky som fan ju? Och då såg jag ändå 90 procent av första säsongen förra gången.
 
Jag kanske blir räddare med åren? Precis som ett årgångsvin som får mer karaktär för var år, så tappar jag min gradvis. Chicken shit-Pelle.
american horror story - den våta fläcken i soffan och dess dubbla betydelse
Katten Jones

AHS är awesome ju!

Marie

Jag gillade mest första säsongen, tyckte andra säsongen var okej men att tredje var dålig. Sen har jag hört att många andra tycker helt tvärtom, att tredje är bäst och ettan sämst. Fjärde har jag inte bestämt mig för om jag vill se.

Svar: Vilken säsong är Asylum, andra? Den kommer jag gillar för att jag är skiträdd för institutioner som är nedlagda och så vidare. Nu vet jag inte om det är historien utspelar dig i och för sig, men jag kan ju räkna ut ett och annat.
Pelle

Mija

Men PELLE! American Horror Story är ju görsketabra!

Svar: AMEN!
Pelle