Gurl, yo be wackin' see wat I'm sayin?

Guuuuuurl, oh no you didn't. Snap. Snap. Yo.
 
Gjorde det här quizet. Taystee är okej, jag gillar henne. Och jag tycker att motiveringen stämmer bra överens den med. Förutom kanske att jag skulle vara "rädd för att kliva utanför min trygga zon". Jag vet inte det jag. Fast.. jag var ju lite bajsnödig när jag åkte på Noras enda gata. På grund av "föredrar att köra bil där jag kört förut".
 
Ändå har man som mål att någon gång i livet bila igenom USA. Logiken.
 
Orange Is The New Black så sen, nu har jag sett färdigt säsong två. Tog bara en vecka. Får man lov att vara lite besviken på första avsnittet? Jenji Kohan, som också skapat Weeds, gjorde vad hon alltid gör: lämnar säsonger med världens cliffhanger och omöjliga situationer som, i nästa säsongspremiär, blir lösta med lite feting fetingtur och sving med trollspö. ZzzZZz. Men annars en jävligt bra säsong. Fem av fem inburade sushibitar.
hade hoppats på att bli crazy eyes eller piper. fast kanske inte alls piper när jag tänker efter... hon är ju rätt vanilj av sig.
anna

har inte fastnat för den där men alla snackar ju om den så kanske får ge den en till chans!

Louise

Haha, åh jag fick också Taystee. och jag känner igen mig i att inte våga köra bil annat än där jag varit förr. Obs körde med min mor till Nora för att äta glass förra sommaren. Höll på att dö pga kände inte igen ngt. Håller mig helst till endast motorvägen från Svampen-Marieberg för det var den enda vägen (till och från jobbet) jag körde precis när jag tagit körkort. Ej kört bil nu på typ ett år. :))
MVH en lite mesig Närking