Tema "hur en 26-årig man lägger sina nomineringar inför bloggala".

Öj, ni har väl nominerat er favoritman från gnällbältet till årets guldpennanpris? Ni var väl det? Va? Huh? Va? Ni har det? Bra. Det är ju bara ett par ynka dagar kvar att nominera på nu, så det är bäst att sätta igång. Som vanligt får man rösta hur många gånger man vill, så ber alla du känner hjälpa till!
 
Här röstar ni. Pelles Personliga -> http://pellespersonliga.se -> Guldpennan -> motivering -> fyll i spamkod -> skicka.

Men... jag kan ju inte bara tjöta på om hur ni ska rösta hela tiden, jag vet. Det är inte schysst. Det är tjatigt. Äckligt är vad det är. Äckligt. Tänkte väga upp mitt tjat med att visa hur jag nominerat i de kategorier jag kände att jag hade något att säga till om.
 
Årets inspiratör - Instagram
Jag lät rösten falla på Dagens dubbelhaka. Jag vet inte vem hon är, vad hon gör eller hur hon gör det. Men det finns ingen dubbelhaka så fin som den på Instagrams egna Jane Doe.
 
Guldpennan
Okej, röstade kanske på mig själv. Höhöhö. [onanerar till spegelbild]
 
Årets livsstilsblogg
Jag ska inte ljuga, kriterierna på den här kategorin passade rätt väl in på undertecknad också. Men, jag valde Hana Pee. Hon har egentligen ingen uttalad nisch, utan pungar ut inlägg om allt ifrån vardag och feminism. Hon reko jävlar.
 
Årets opinonsbildare
Här valde jag en gammal räv i mitt bloggspel - Flickvänsmaterialet-Hanna. Efter att ha betat av bloggar om allt från himmel och pannkaka, till trötthet och mer pannkaka, så har Hanna äntligen hittat sitt cyberkall. Hennes nya blogg är lätt en av mina senaste favoriter. Hon är hård, hon är kall, hon är rättvis och hon är asball. Läs!
 
Årets podcast
Den här var svår fan. Det stod mellan 1) Hana Pee + Martin Huss P3:iga podda, 2) intervjuorgasm-Värvet och 3) Spiderchick + oproffset Matildas vardagsrumsdialog. Vilken jag valde? Jag valde de som följer mig på Instagram. Så varsego Spider och Matilderz!
 
Årets kändisblogg
 
Årets beautyblogg
Var osäker, men efter det här så blev det glasklart vem som skulle få min beautynominering.
 
Årets bloggbusiness
Blondinbella. Jag undrar när jag och Löwengrip ska bli bundis vad fan. Hur många år av följa varandra på Twitter har vi inte nu? I alla fall tre-fyra år, lätt. Sen också det här med att vi ingick i varandras cirklar på Google plus....? Kom igen, Bella, bollen är på din planhalva. Jag behöver någon som kan ge mig en lägenhet mitt i Stockholm karriärsråd.
 
Årets YouTube-raket
Följer nog inga svenskar på YouTube mer än William Spetz... inte ens PewDiePie. Så Wille fick min röst, ja det fick han. Även om han är mer av en bakpulverbomb än någon raket.
 
 
Jepp, det var mina det. Hur har ni röstat? Jag vill veta. Speciellt intresserad är jag av Guldpennan.
 
 
 
 
Klubben för inbördes beundran
Flickvänsmaterialet | feministiskt selfieförsvar and the city

Puss på dig! Och klart du ska ha Guldpennan i år!

OPROFESSIONELL | allmänt awesome

MÄH! <3

Svar: :D
Pelle