S Club 7 eller något.

Hur är det redan onsdag? Jag fattar inte fan, det går alltid lika jävla fort. Det är väl det som är grejen nu när man slavar 9 to 5, man kommer in i slentrianvardagen och längtar ständigt efter helg. Förr kunde man ju vara ledig en tisdag och inte flektera över skit alls.
 
Så vad har jag för mig? Lyssnar oroande mycket på S Club 7.... Och Damien Rice nya skiva som släpptes idag. Men mest S Club 7.
 
MINA TOPP FEM BÄSTA S CLUB 7-LÅTAR:
1. Don't Stop Movin'
2. Reach
3. Bring It All Back
4. You
...sen kan jag inte fler.
Mvh spanska-Jerry
 
 
Ganska mycket crapband ändå, det där S Club 7. Någon som minns deras tv-serie som gick förr, på tisdagar efter Voxpop? DÄR snackar vi kvalle-tv. Tror jag. Har inte sett det sedan 1999. Men det är som man säger om elefanter: de minns sina tv-program för unga vuxna.
tv-programmet efter Voxpop
Ida | the sky under the sea

Jag minns deras serie, men jag hatade allt som var på engelska då eftersom man var tvungen att läsa en text för att fatta. Jag hatade att läsa. Pga dålig.

A

Jag minns det absolut, fast jag var ju alldeles för gammal för det. Såg det med dottern som var i 4-årsåldern. Hon gillade musiken! :)
Jag minns mest att Rachel Stevens (längst ner till vänster) flera några år senare gjorde låten "Sweet dreams my LA ex". Den gillar jag fortfarande! :D

Malin

Jag ÄLSKADE den serien! Kommer ihåg en gång när jag skulle se det och så var det något fel på TVn. La mig ner och storbölade eftersom jag missade det. Obs! Var tio år.