"Konsentrera dig gjärna på mer än rövare...."

Det är dags för del 2 i Hoarder-Pelle. Det blev ett par veckors paus på grund av livet och allt som kan komma emellan (superspontana fyllor). Men nu har jag bunkrat upp med material för veckor framöver. Passade till och med på att skapa en ny kategori, Hoarder-Pelle-kategorin, så att vi lättare kan samla allt som heter maniskt samlande på ett och samma ställe.
 
Idag rotade jag fram en tjock lunta bestående av samtalsunderlag från lärararna i högstadiet. Om jag inte minns fel så användes dessa under kvartssamtalen som ens föräldrar var med på. Lärare fick chansen att säga sitt och "betygsätta" ens prestationer, arbetsvillighet och om debehagade - lämna en kommentar.......................
 
Den skräcken.
 
Nej, men jag var ju då ett rätt lugnt och skötsamt barn, så det flesta utlåtanden var positiva. Med några få undrantag. Låt oss beta av skiten, aight.
 
Pelle Nilsson, 7D, bild:
"Det fungerar bra, konsentrera dig gjärna på mer än rövare.... Mvh Anna".
Kommentar: Härlig stavning, LÄRARE. Undra vad för "rövare" hon syftar på? Mvh Pelle
 
Pelle Nilsson, 7D, samhällskunskap:
"Störande prat: ibland".
Kommentar: Minns så jävla väl när jag läste det här. Alla andra lärare hade svarat "aldrig" på punkten om jag bidrog till störande prat eller ej. Sen kommer den här motherfuckern och påstod att jag snackade. Blev mordisk just då (mest troligt på grund av puberteten).
 
Pelle Nilsson, 7D, SO-ämnen:
"Pelle, du kommer bli dujtig i SO, fortsätt så".
Kommentar: Återigen, härlig stavning.
 
Pelle Nilsson, 8D, musik:
"Arb.insats lekt: växlande
Muntl. resultat: växlande
Prakt.resultat: växlande"
Kommentar: Härligt utlåtande från kvinnan som lät oss spendera två års lektioner med att "spela gitarr" och nynna Tom Dooley... Avskydde henne då, hon kunde ingens namn. Men idag, ska ni få höra, så är vi grannar. Hennes kök är vägg-i-vägg med mitt vardagsrum. Ibland hör jag henne sjunga opera. Svincool tant! Lånade mig fönstertvätt när hon tyckte mina fönster var smutsiga.
 
Pelle Nilsson, 8D, bild:
"Jätte fint rum, du jobbar på bättre nu lägger ner med tidd".
Kommentar: Särskrivningar..... ännu en anledning till att avsky bild som det obligatoriska ämne det är.
 
Pelle Nilsson, 8D, matematik:
"Det går fint för dig även om du suckar mycket över ekvationerna. Karin".
Kommentar: Y x 2 / X = suck my ass.
 
Pelle Nilsson, 9D, språkval:
"En av de skötsammare killarna. Är det typsikt för Nilsson-klanen?"
Kommentar: Ja, bitte sehr! Vielen dank! Oliver wird nass. Eine grosse pimmel und so weiter.
 
Sen är resten bara fjäsk och hyllningar. Standard i mitt liv, inget nytt och så vidare. Hoarder-Pelle fortsätter nästa lördag!
I'll cut a bitch! aka musiklärare - gympaläraren gav mig högsta betyg, trots att jag spendade tre år med att undvika fotbollslektionerna som han blev övertalad att ha.