Redigerarn' talar.

Mnnnnnnh! Tar i så jävla hårt varje gång jag ska påbörja ett nytt inlägg för att inte skriva "ohoj" som hälsningsfras. Jag vet inte vad för piratreferens som fastnat i huvudet som gör att jag vänder mig till sjöfartslingo det första jag gör. Har ju aktivt undvikit Pirates of the Caribbean i tolv års tid, så det är inte Johnny D som spökar.
 
Nå väl. Jag mår bra, tackar som frågar! Igår spelade jag och Ellen (aka vapendragaren/fellow Youtube-entusiast/puman) in vår allra första video som vi ska ladda upp på vår kanal. Just nu är vi i processen att redigera allt och vi har i skrivande stund färdigställt en minuts material. Det tar bra med tid fan. BRA med tid. Jag har ju också en färdig mall i huvudet om hur jag önskar att allt ska vara. Detaljnivån ökar redigeringstiden väsentligt. Det + total okunskap i redigering.
 
Men det är jävla kul!

Mindre jävla kul: att behöva se sitt eget fula nylle in action och tvingas genomlida sin egen stämma (min röst kan bäst beskrivas som nasalt närkemål som skriks in i tom konservburk. Dessutom är jag täppt för tillfället). Men vad fan ska man gö' å' dä? Inget. Jag väljer att se det som styrkande av självbild.
 
Vi (jag och Ellen) kom fram till att jag kanske inte kommer pubba de första klippen här på bloggen. Det är jävla awkward tittande så här i början och vi vill bli lite varmare i kläderna innan vi fläker ut oss för den stora massan. Ett drygt uttalande med tanke på hela det här blogginlägget. Men alla med lite hjärnkapacitet kommer kunna förstå var man kan hitta oss när det lider videopremiär (ta hjälp av Instagram-klippet nedan, ey!)
 
Men vi kanske ångrar oss. Allt beror på hur slutresultatet blir.
 
 
 

Det här med videoredigering... Det kommer ta mig timmar eftersom jag bara leker att jag spyr upp käk.

Ett filmklipp publicerat av Pelle Nilsson (@personligapelle) Nov 28, 2015 kl. 11:52 PST

 
 

HAHHAHHAH! Ja men det blir kul! @tackochforlat

Ett filmklipp publicerat av Pelle Nilsson (@personligapelle) Nov 28, 2015 kl. 2:17 PST

https://www.youtube.com/channel/UC2JC-xQ737iT4gZJdB-gE0Q - tack och förlåt!