Ett bra passfoto eller go to Bangkok Hilton.

"Om mitt passfoto ändå hade varit on fleek"
 
Imorgon går jag på semester och det första jag ska göra på onsdag är att gå till polisen. Det är dags att lämna in sig själv. Brott: för snygg för samhället. Närå, jag ska kirra nytt pass. Vi ska ju till Thailand i vinter och jag fick se att mitt pass håller på att passera sitt bäst före-datum. Så det blir en bock i att göra-listan inför den resan. För fy fan - det finns att stå i innan avfärd.
 
Och det här passet så sedan, fan vad jag har planerat det noga. Min senaste passbild tog jag för fem år sedan snart och jag ser förjävlig ut och det har till och med fått flygplatspersonal att fråga om det verkligen är jag på bilden. Har skrivit om det här.
 
Men nu är jag redo! Jag går inte iväg till snuten förrän jag fått minst åtta timmar sömn och vaknar upp utan stora junkie-påsar under ögonen. Been there förr. Vill och tänker inte hamna på Bangkok Hilton av ren misstanke, jag minns vad Nicole Kidman fick gå igenom. Tror i och för sig att det handlade om knark då, men det kanske ha varit pga hennes sunkiga passbild.
 
Viktigt att bilden blir bra alltså.
 
Sen också: kul att få mäta sig. Har på känn att jag växt ett par centi sen sist. Om inte annat så har det hänt lite på bredden.
nicole kidmans passfoto - påsar under ögat