The Conjuring 2 - en Pelle-recension.

AMEN HALLÅRÅÅÅÅÅÅ! Har varit runt i landet de senaste dagarna och sista stoppet på resan var Gbg, därav lite feske-dialekt där i början. Hur är det? Jaså? Okej! Bra. Tack. Så jävla mycket har hänt här och jag tänkte att jag fyller ut veckans inlägg med shit jag upplevt under dagarna fem. Inte för att ni bett om det, utan enkom för att jag vill.
 
Vi börjar med torsdagen, då gick jag och mitt crew på bio och såg The Conjuring 2. Egentligen ett ganska oväntat bioval från min sida, då jag inte var superförtjust i första filmen (läs om det här). Jag har sett den tre gånger nu och tycker väl att den är "meeeh okeeej". Trots detta så blev det ändå till att se uppföljaren. Och jag lever ju för skräckfilm, så det är ju klart som fasen att det här är ett måste!
 
Handling i kort: familj i england blir terroriserade av vålnad och paret Warren kommer till undsättning. Det blir en fråga om familjen hittar på spökerierna för att få uppmärksamhet kontra THE REAL GHOST DEAL. 
 
Mitt utlåtande: jag gillade den! Mycket mer än första filmen! Sjukt läskigt att det utspelar sig i ett grådassigt hus i London (eller?) med läskiga dialekter och läskiga britter som dör i husens hörn. Min vissa bitar var lite löjliga, men en kan ju inte få allt antar jag.
 
Läskigast (liten spoiler): nunnevålnaden och när den gamla mannen syns bredvid tv-apparaten. Brr!
 
Sen också; Vera Farmiga är väl kanske världens bästa skådis just nu! Fan vad gör allt hon tar sig an bra! Och så gillar jag Franka Potente (Spring Lola och The Bourne Identity) även om hennes brittiska var lite sisådär. But who can blame her liksom daaaarling.
 
THE CONJURING 2 FÅR TRE SUSHIBITAR SOM GÅR IGEN
nunnor och andra vålnader - pelle leker Orvar - the conjuring