Is this really you, sir?

Ser ni mitt passfoto? Det är alltså undertecknad på denna bild och jag ser förjävlig ut. Det var 2012, det var en tidig morgonen efter ett kvällsskift på donken och det var jag som hävde mig iväg till snutas för fixa ett nytt pass. Kortet den dagen blev så dåligt att jag, när jag såg skiten, inte fick mål i mun och kunde be om en omtagning.
 
Det ser inte ut som jag. Och ja - det brukar vara en sådan där löjlig grej som folk (läs: störiga) häver ur sig om sin egen ID-bild, jag vet. Men det här är inte jag. Eller det är jag, version slutkörd och... knarkig? Till och med mina vänner håller med.
 
Fö-öh-jäh-veh-lig. Jag tror att det var på Island eller i Spanien som någon medarbetare på flygplatsen till och med frågade om det verkligen var jag på bilden. Då är det illa.
 
Jag kom att se bilden igen eftersom jag upptäckte att passet går ut i februari, ett par dagar innan vi kommer hem från Thailand. Så då behöver jag traska iväg och kirra nytt. Så synd på en sådan fin bild.....
Vem har fulast passfoto? Vi tävlar!
Isabelle

Kan tyvärr inte tävla med dig, tog nytt pass för 1,5 år sedan och - döm min förvåning - blev riktigt jävla bra på kortet?! Att jag behövt nytt ID-kort (nej jag har inte tagit tag i det där himla körkortet ännu) i över ett år kvittar lite haha... Rädslan över att behöva visa upp ett fult ID-kort när jag har ett snyggt psskort liksom?!?? Eller hur hade du resonerat? Haha

Svar: Hahaha! Jag är helt på din linje!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson