Vårt dagliga bröd ruttna idag. Amen!

Gjorde min vanliga lunch, quesadillas, igår och hade lite väl bråttom. På grund av utsvultma så stekte jag bara lite lätt på vardera sida, mest så att osten skulle smälta i mitten. Lägger skiten på en tallrik, doppar lite i vitlökssås och tar en stor jävla tugga. [glufs]
 
Mitt i tuggandet så ser jag något konstigt på brödet. Tortilliabröd är ju från början rätt udda till utseendet, men det här stack ändå ut från den vanliga "bröd-looken". Svaret: här fanns Sveriges värsta mögelattack. Brödet var ludet och härligt grönt på ena sidan. Och mycket av detta dret befann sig i min käft, mitt i det heligaste tuggandet.
 
Uuuuuuuuuuuuurf..... Är inte så jävla pjoskig med mögel i mat i vanliga fall, men nu var det nära att vända sig. Hade jag haft kunskap om hur man spyr nykter, så hade detta varit ett ypperligt tillfälle att nyttja den kunskapen. Nu blev det istället att anda sig igenom händelsen.
 
Men fan så vidrigt! Och brödet hade öppnats för bara ett par dagar sedan - det är det mest irriterande. Det är årstiden som gör det.
i-landsmänniskan som slänger mat - mögel i maten