Kniiiiiiiiiiiiip!

Postade den här på Instagram igår. Det här blev min halloweeen-mundering till slut - en joggare från 80-talet. Ska dock införskaffa ett pannband och låna Ellens turkosa solbrillor, så är jag all set. I helgen ska jag gå på loppis också och köpa en gammal walkman om det finns någon som ligger och skräpar för en femma.
 
Men vad tycks? Jag är nöjd. Den är rätt skön fan........ det skäms jag för. Om inte annat är det en lätt utklädnad för allt vad krogen innebär. Man kan dansa lätt i den, den är inte svinvarm, resåret i midjan gör den kissvänlig och ja, jag ser rätt fresh ut om jag får säga det själv. Ligga någon?
 
Är det någon av er som ska ut under halloween helgen/helgerna? Vad har ni valt för dräkt? Berätta!
pump up the jam - PUMP IT UP!
Åse

Nice kostym!

Själv ska jag föreställa en naken, pixlad sim. Jag såg framför mig hur jag skulle tillverka min egna dräkt. Superenkelt, billigt och coolast. Så kollade massa fina beskrivningar på tuben. Visade sig dock att pyssel är pissdyrt och jag är asdålig på det. Så nu sitter jag här med två kartongbitar som är målade i alldeles för små pixlar och mörka toner... Men jävlar när den gröna romben är färdig ;)

Svar: Men - nu vill jag ju nästa se din outfit! Kom igen! Låter ju svinnice.
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Isabelle

Beställde en Belle-klänning för ett tag sen (skönheten och odjuret) men vet ej om den hinner komma.. Får plocka nåt jag har hemma i såna fall :) I dessa lägen är det nice art jobba med dans och teater, har rätt många dräkter hemma! Alltifrån prisoninmate till 50-talsbrud med klockad kjol och scarfs till Tina Turner till Mimmi pigg till cheerleader till dracula etc etc... kan eventuellt även vara så att jag gör det lätt för mig och lånar killens "sagan om ringen-dräkt". Tydligen några varelser som har en dräkt som ser PRECIS ut som Dementorerna i Harry Potter? Funtar även lite på Missnöjda Myrtle, Dödluvan (hehe see what I did there??), buktalardocka... time Will tell! Har dock aldrig gått ut på krogen en Halloween under mina 23 år pga grav coulrofobi. Hade någon av dessa idioter som härjat nu får de fan betala för all min framtida terapi!