"Nä, jag tänker inte!" mvh Postnord

Alltså läser ni om Postnords obstinata tonårsbeteende i tidningen? De tvingar folk att åka till andra orter och hämta ut sin post för att postfacken på dörrarna är för små. + hotat flera fastighetsbolag om indragen postutdelning (för små postfack). + kickat en anställd efter fyrtio års tjänst för att hen saknade körkort. + har anställda sular in paket in i sin bil.
 
Och på jobbet, där fick våra postansvariga en arg jävla tillsägelse om att lägga kuverten på ett visst sätt, helt apropå ingenting. Inget önskemål och ingen dialog innan, bara ryt direkt från start.
 
Sen kom jag och tänka på lappen jag fick i min brevlåda för något år sedan, kanske två. Jag bloggade om den då och tycker den är så jävla lustig så här i efterhand. Här hade faktiskt mitt fastighetsbolag installerat postfack nere i entrén (säkert efter order från Postnord, men jag ska låta det vara osagt.....), men se då dög det inte riktigt ändå. Namnen var ju på fel sida luckan. Eller inte fel, det skulle visst vara på båda sidor om luckan. Attans jävlar............
 
Som sagt - obstinat beteende much?
 
Någon som jobbar på posten här? Om ja, hur är det att dela ut skiten? Jag kan tänka att det är rätt slitsamt. Jag vet ett par som jobbat på Postnords terminal och jobbat med att enbart sortera. Tydligen jävla jobbigt. 
postnord, sveriges största fjortis