Verklighetens Arkiv X.

Har ni hört om ubåts-nyheten? Den är helt otrolig! Dansk uppfinnare skapar ubåt, svensk journalist åker med uppfinnare i sagda ubåt, ubåten förliser, jounalist spårlöst försvunnen, uppfinnare åker fast misstänkt för mord.
 
Om man bortser från det uppenbart hemska i denna historia (det vill säga att någon med största sannolikhet bragts om livet) - visst låter detta som en något hämtat direkt från någon sci fi-serie? Jag menar verkligen inte att okänslig, men jag finner det här fallet så djävulskt fascinerande. Och hemskt så klart. Men fascinerande!
 
Vill inte gå in på teorier om vad som kan ha skett av respekt för de anhöriga (plus att jag inte ha mycket för konspirationsteorier), men håller ni inte med om att det finns många Hollywood-inslag i hela denna händelse?
 
Hata mig inte.
pelle är ute på tunn is, hata honom inte
Helena

Jag är också helt fascinerad! Jag måste påminna mig själv när jag läser eller ser inslag om det att det faktiskt handlar om riktiga människor och en troligtvis väldigt tragisk historia, för det är så otroligt märkligt alltihop. Undrar om man någonsin kommer att få veta vad som faktiskt har hänt?

Svar: Ja, men eller hur. Jag får hela tiden upprepa att det handlar om riktiga människor och att man ska sluta gotta sig. Fast nu har det varit snålt på uppdateringar. Trist!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson