Ljudet från bakgården (min getmannen-historia).

Det var så märkligt, i natt hörde jag ljud från bakgården som lät som något jag aldrig hört innan och än mindre kan pinpointa vad det kan tänkas komma ifrån. Föreställ dig följande: du vaknar mitt i natten av ett missljud som påminner om ett gnyende stön, samtidigt som det lät som ett hundskall av människo-ord.....
 
Ja, jag sa ju att det var mäkligt!
 
Jag tänkte först att det var någon granne som spelade tv-spel eller såg på någon fotbollsmatch, för det påminnde om "förlust-ljud" som kan lämna ens käft när det går mindre dåligt. Men alla grannar hade släkt i sina fönster och ingen hade något fönster öppet så vitt jag kunde se.
 
Då började jag tänka på ett avsnitt av Creepypodden (har ni lyssnat?) och när man tog upp getmannen, ett väsen från de amerikanska skogarna som hemsöker campare genom att utstöta människoliknande ljud och rycka i husvagnsdörrar. VID-RIGT avsitt! Här är en länk!
 
Så jag hade alltså aningen svårt att sova mellan klockan två och fyra i natt eftesom det var en varelse - TILL HÄLFTEN MÄNNISKA, TILL HÄLFTEN GET - som vandrade omkring. Inte för att jag såg någon, men jag rätt säker på att getmannen var här. Och det är vad jag kommer säga till alla jag känner.
 
Mvh
förnuftet själv
getis - getmannen - goatman - greta - livrädd
Ellet

Bor du i hus eller lägenhet? Markplan? Hu. Förstår att du hade svårt att sova haha.

Svar: Jag bor på första våningen i ett lägenhetshus och då rätt högt upp (tack och lov!). Men vem vet, getmannen kanske kan flyga/hoppa högt?!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Sabina

Pelle! Jag blir ju mörkrädd av att läsa sådant :( Pågrund av Creepypodden (avsnittet av folktro 2) så är jag rädd för troll.

Svar: haha, förlåt! Folktro avsnittet var läskigt förövrigt! :S
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson