Årets julkalender 2018.

På fredag är det äntligen dags, det är då jag kör igång med mitt enda kontinuerliga bloggande under ett år. Under tjugofyra julmysiga dagar så kommer jag att publicera en lucka om dagen av min alldeles egna julkalender. En kär gammal tradition sedan ungefär tidernas begynnelse.
 
Tema för årets upplaga av Pelles Personliga-julkalendern är "tillbakablickarnas månad" och är en hyllning till det stundande tioårsjubileet av den här bloggen. Varje dag fram till julafton så kommer jag att re-publicera blogginlägg som betytt mycket, som jag kan tänka på än idag, som var roliga, som var jobbiga och så vidare. Helt enkelt blogginlägg som stuckit ut från mängden!
 
Och man - oh man - vad detta inte är en lätt uppgift! Under mina tio år så har jag skrivit tusentals och åter tusentals blogginlägg. I början köttade jag ju på med 5-6 inlägg om dagen, så det har ju blivit en hel del så här tio år in i leken.
 
Men jag har hittat mina guldkorn och kommer att dela med mig av dessa till er nu! Med start på fredag! Mycket nöje!
god jul! - julkalendern - julkalendern är här
Ellet

Jebus, flera inlägg om dagen! Kul tema på kalendern, ibland tänker jag att jag ska ha någon också men det brukar bli så mycket jul ändå :D

Svar: Det blir alltid mycket jul i oss jultokigas värld! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

Ida L

Har varit lite orolig för att det inte skulle bli någon kalender i år så detta var mkt glädjande :D Ska bli skoj med tillbakablickar! Har ju hängt här sedan 19 februari 2013 :O

OBS googlade "Lady Dahmer Pellespersonliga", hade inte datumet i huvudet hehe.

Svar: Haha! :D
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson