Resans lektyr.

Ursäkta glanset. Jag svettas faktiskt.
 
Några av er (i alla fall kanske någon endaste av er) undrar säkert vad jag har med för böcker denna här resan som jag är på just nu. Jag tänkte berätta det i det här inlägg. Så... spoiler!
 
Till Thailands-resan tidigare i år så hade jag med fyra böcker och jag avverkade tre och en halv av dessa. Surt på fan att inte bli klar med alla fyra, men så blev det. Det var i och för sig ett par riktigt saftigt tegelstenar i den högeno, så jag gjorde bra i från mig ändå.
 
Den jag gillade bäst från förra resan var Stephen Kings Lida som jag dundrade igenom på bara ett par dagar. Den var skitbra! Jag har alltid tagit Stephen King som en rätt lökig författare som bara skriver böcker för Det Okända-tittare (spöken på TV4, ni vet), men han är fan duktig? Eller han är svinduktig! Chocken?! Om jag ens kunde skriva hälften så bra som King så hade jag varit så jävla nöjd.
 
Och eftersom jag gillade Lida så mycket, så tänkte jag att jag skulle fortsätta i samma anda också denna tripp. Så jag köpte ett exemplar av Det. På grund av bioaktuell och "kul med clowner".
 
...
 
Visste ni att Det är ett gigantiskt super-epos på 1400 sidor? Jag visste inte det. 1400?! Bibeln nr 2! Kommer få sned rygg av att konka runt på skiten.
 
Tog det riskabla beslutet att endast ta med den här boken. Så en bok på dryga 1400 sidor för nästan tre veckor på resande fot. Vad tror ni - har jag packat för lätt?
 
 
JAG ÄR PÅ BALI JUST NU
Följ detta på Instagram
@personligapelle
bra böcker - det okända-fansen rasar
Anonym

Bag of bones av nämnde King. Varsågod för tips.

Svar: Tack! :)
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson