Dagens känsla.

Känslan för dagen.
 
Det är så konstigt, jag och Ellen har pratat så jävla länge om att flytta från hålan vi bott i så länge. Så fick jag lägenhet i en stad. Sen fick hon jobb och boende i en annan stad. En stad som ligger flera timmar bort. Flera, flera, flera timmar bort.

Det har gått så jävla fort. Och vi sa det förut när vi åt vår packnings-pizza och blev lite rörda. Sju år bodde jag i det där huset och fem år så bodde Ellen där. Det är ganska lång med sin favoritperson bara en trappa upp för att inte reagera med ett vått öga.
 
Ska sluta tjata om den här jävla flytten snart. Ta det lugnt. Men livet händer just nu SÅ LÅT EN MAN FÅ KÄNNA LITE!
pelle och ellen
Ellet

Amen åh, jag vet hur det känns. Har mina bästa på distans med, det är ju trist i jämförelse med att ha dom nära! Separationsångest är väl nästan ett krav i såna situationer.

Svar: Amen!
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson

linda | ellerbaralinda.blogspot.com

men shit så ledsamt, aldrig kul när ens vänner flyttar långt bort. en av mina bästa vänner bor i göteborg medan jag är kvar i finland. kan ju trösta er med att man vänjer sig fastän det känns surt ibland, det är desto roligare att träffas när man väl gör det :)

och som svar på ditt svar på min kommentar i förra inlägget (blev långt det där...): det rullar väl på som vanligt för det mesta, studier och stress i vanlig ordning. jag har börjat på min magisteravhandling i pedagogik (vet inte vad sveriges motsvarighet är, heter det magisteravhandling? iaf det jag skriver innan jag blir färdigutbilad lärare, haha) så det är ju lite spännande.

Svar: Ja, men du har så rätt. Känns redan bättre och det har egentligen bara gått ett par veckor. 😊
Pellespersonliga.se - Pelle Nilsson