Låt oss snacka lite om "You".

Netflix nya originalserie "You" har tydligen sett av miljontals människor och är den nya hitserien alla kategorier. Har ni sett? Det handlar om en kille som får dille på en brud och börjar snoka runt i hennes liv. Med hjälp av sociala medier får han veta skitmycket grejer och listar sakta men säkert ut hur han ska snärja henne.
 
Jag har nästan sett färdigt på serien. Och min dom? Jag vet inte! Och det är så jävla irriterande! Jag tycker egentligen att den är rätt lökig och innehåller för mycket "nära ögat"-moment som till slut blir lite för mycket. Men samtidigt är den ändå rätt schysst och spännande. Dessutom väldigt "knullig" och det gillar jag.
 
Har ni några serietips förresten? Jag står stilla på den fronten helt just nu i väntan på sista säsong av GoT.
netflix - you
Klara

Jag tyckte väldigt mycket om boken när jag läste den, så såg fram emot att den skulle bli netflixserie. Såg (motvilligt klart) första avsnittet, men tyckte det var alldeles för obehagligt så tänker inte se mer haha. Har sett många som älskar den men också många som tycker den är problematiskt/rent av dålig, så din kluvenhet verkar vara berättigad då

Martha

killing Eve är en redigt fin serie! Och jag väntar också på GoT