En annan mardröm (Dag 54)

 
Läste denna artikel ovan precis och blev precis varse om ännu en mardröm jag har. Förutom att få reda på att någon har bott i mitt hem utan min vetskap (kan få sömsvårigheter av bara tanken), så är fan det värsta jag kan tänka mig att springa på en död människa utomhus. Speciellt läskig blir den tanken om man bara är ute för att motionera.... Brr! Även om såklart alla döda människor utomhus i alla lägen är läskiga. 

Sen finns det ju såklart skillnader på en en död människa och en död människa. Att springa på en gammal människa som dött av en hjärtinfarkt; såklart jättehemskt men ändå "mer" naturligt. Tänk istället att hitta någon som - och nu talar vi helt ogenerat om detta - blivit halshuggen. 
 
ÖRK!

Det finns ju ett klassiskt true crime-fall om den svarta dahlian. Snacka om personen som gjorde den upptäckten kom att lida av grav PTSD. 
bucketlist - lik - mord - pelles bucketlist 2020
A

Omg ja snacka om mardröm! Jag har ju hund så mardrömmen för mig är att jag är ute på en rofylld promenad med min fyrfota vän som plötsligt hittar något otrevligt i ett buskage. Är ju ofta hundägare som gör sådana upptäckter. Och hundar är ju dessutom asätare, vilket gör det hela än så mycket värre! D: